Στον «αέρα» τη Δευτέρα το δελτίο του Μega με τη Λίνα Δρούγκα

15:43 11/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Έτοιμοι να βγάλουν στον τηλεοπτικό αέρα μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων την προσεχή Δευτέρα είναι οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του Mega.

Στη συνάντηση που είχαν σήμερα στα γραφεία του σταθμού συζήτησαν το θέμα και διερεύνησαν τις τεχνικές δυνατότητες (αριθμό οπερατέρ και καμερών, αριθμό link για ζωντανές συνδέσεις). Το συμπέρασμα ήταν ότι αν δώσουν όλες τις δυνάμεις τους (και κάτι παραπάνω) μπορεί να βγει ένα ευπρόσωπο δελτίο, παρά τις σημαντικές ελλείψεις -για παράδειγμα, δεν έχουν πρακτορεία ειδήσεων,

μιας που δεν έχει πληρωθεί η συνδρομή τους.

Συμφώνησαν να ξαναβρεθούν αύριο και να ακούσουν και τη γνώμη εργατολόγων, για τις πιθανές επιπτώσεις στην περίπτωση που διακόψουν την επίσχεση εργασίας. Φαίνεται, πάντως, ότι μάλλον δεν θα έχουν πρόβλημα αν δηλώσουν ότι θα εργαστούν με τη δική τους θέληση για συγκεκριμένο διάστημα, έτσι ώστε να δώσουν χρόνο στους μετόχους και στις τράπεζες να καταλήξουν σε συμφωνία για επανεκκίνηση του καναλιού.

Η διάθεση των δημοσιογράφων και των τεχνικών είναι θετική, με την επισήμανση ότι είναι αναγκαίο να υπάρξει σαφές χρονοδιάγραμμα. Ο φόβος αρκετών είναι μήπως επιστρέψουν στη δουλειά τους -αν και απλήρωτοι επί επτάμισι μήνες- βγάζουν καθημερινά δελτίο ειδήσεων και, τελικά, αναγκαστούν να ξανασταματήσουν αν οι μέτοχοι και οι τράπεζες διατηρούν την ίδια κατάσταση.

Αν όλα πάνε καλά, το μεσημέρι της Δευτέρας στις δυο οι ειδήσεις του Mega θα είναι και πάλι στον «αέρα» με παρουσιάστρια τη Λίνα Δρούγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα