Κόντρα Σκουρλέτη-ΚΕΔΕ: Ακυρώθηκε προγραμματισμένη συνάντηση

17:27 3/4/2017 - Πηγή: Aixmi

«Στα κάγκελα» Σκουρλέτης και ΚΕΔΕ, κι ενω ήταν προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα στον υπουργό και αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ στο υπουργείο Εσωτερικών λόγω έντασης, η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε με τις δύο πλευρές να κατηγορεί η μία την άλλη.

Έπειτα από έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ με αντικείμενο τις επικείμενες αλλαγές στον Καλλικράτη, αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από περισσότερους από 50 δημάρχους,

αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους από όλη τη χώρα, μετέβη στο υπουργείο για προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Σκουρλέτη.

Ο υπουργός όμως αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί τους, λέγοντας ότι είχε συμφωνηθεί να δεχθεί μόνο το ολιγομελές προεδρείο, ενώ εμφανίστηκε ενοχλημένος από ορισμένους αιρετούς που κατέγραφαν τη σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα.

«Είναι ο μοναδικός υπουργός Εσωτερικών, που με τόσο προσβλητικό τρόπο αντιμετωπίζει την αυτοδιοίκηση. Θα πρέπει άμεσα ο πρωθυπουργός να αποπέμψει τέτοιες συμπεριφορές» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, κατά την αποχώρηση τους από το υπουργείο.

Ενώ το υπουργείο Εσωτερικών σε ανακοίνωση του κατηγορεί τον Γιωργο Πατούλη για δημιουργία τεχνητής έντασης στις σχέσεις της ΚΕΔΕ με την κυβέρνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα