«Πυρά» Πάγκαλου για Τσακαλώτο: Με τέτοια μούτρα θέλει και τη Γιόχανσον

16:38 3/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο έβαλε στόχο αυτή τη φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter όσα είχε πει ο υπουργός Οικονομικών στη Βουλή σχετικά με το πλεόνασμα και τη διάσημη ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο Θ. Πάγκαλος:

«Κοίταζα

μια φωτογραφία του. Έμπαινε με το κόκκινο σακίδιο στην πλάτη στο Χίλτον. Με τέτοια μούτρα να θέλει και Σκάρλετ Γιόχανσον! Τι θρασύτητα! Γι’ αυτό δεν κλείνει η αξιολόγηση. Ποιος ξέρει τι ζητάει από τη Ρουμάνα του ΔΝΤ ή ακόμα χειρότερα από τον Τόμσεν».

1/2 Κοίταζα μια φωτογραφία του. Έμπαινε με το κόκκινο σακίδιο στην πλάτη στο Χίλτον. Με τέτοια μούτρα να θέλει και Σκάρλετ Γιόχανσον!

— Theodoros Pangalos (@tpangalos) April 3, 2017

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφερόμhttps://twitter.com/tpangalos/status/848806786387857408ενος στο θέμα των πρωτογενών πλεονασμάτων και τα όσα είχε αναφέρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων στη Βουλή ότι: «Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει 2%, όπως κι εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον».

Keywords
Τυχαία Θέματα