Ιδού ο 40χρονος βιαστής ανηλίκων

19:46 4/3/2015 - Πηγή: Aixmi

Ο εισαγγελέας επέτρεψε να δοθούν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και τα στοιχεία του 40χρονου Φίλιππου Λεβέντου, ο οποίος σχεδίαζε να βιάσει ένα 13χρονο αγόρι μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο βαν.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, σκόπευε να συναντήσει άλλα τέσσερα ανήλικα παιδιά, μετά τον 13χρονο. Τα είχε εντοπίσει μέσω chat rooms.

Μετά την απολογία του στην 10η τακτική ανακρίτρια κρίθηκε προφυλακιστέος και αντιμετωπίζει αδικήματα που αφορούν βιασμό, αποπλάνηση ανηλίκου, απόπειρα

αποπλάνησης ανηλίκου και απόπειρα προσέλκυσης ανηλίκου.

Κατά την αποχώρησή του από το δικαστήριο, αποδοκιμάστηκε έντονα από παρευρισκόμενους. Ο ίδιος άντρας κατηγορείται και για τον βιασμό 14χρονης, την οποία είχε συναντήσει με την ίδια μέθοδο, δηλαδή μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, νομίζοντας πως πρόκειται για αγόρι. Όταν είδε πως επρόκειτο για κορίτσι, την κούρεψε και στη συνέχεια τη βίασε.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του, τρίμηνης διάρκειας, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα