Απαράδεκτο: Σε 18 μήνες δεν άρχισε καν η δίκη της Χρυσής Αυγής και βγαίνουν έξω

19:27 4/3/2015 - Πηγή: Aixmi

Πρώτα το γεγονός: Η Δικαιοσύνη δεν κατάφερε να δικάσει τους κατηγορούμενους Χρυσαυγίτες, μέσα σε ενάμισυ χρόνο και, έτσι, θα αφεθούν ελεύθεροι στο τέλος του μήνα ο Μιχαλολιάκος, ο Παππάς και ο Λαγός.

Τώρα το ερώτημα: Είναι δυνατόν να υπάρχει εκρεμοδικεία επί τόσο πολύ καιρό για την ηγεσία ενός πολιτικού κόμματος, το οποίο ψηφίζουν σχεδόν 400 χιλιάδες Έλληνες; Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για ναζιστικό μόρφωμα, το οποίο η Δικαιοσύνη αντιμετωπίζει ως εγκληματική οργάνωση και διώκει τα ηγετικά

του στελέχη σε βαθμό κακουργήματος;

Τώρα η υπενθύμιση: Τα ίδια είχαν γίνει, δυστυχώς, και με τον αρχιτρομοκράτη του «Επαναστατικού Αγώνα» Νίκο Μαζιώτη και τη σύζυγό του Χρύσα Ρούπα. Δεν πρόλαβαν να τους δικάσουν μέσα στο 18μηνο και αναγκάστηκαν να τους αποφυλακίσουν. Αποτέλεσμα: να εξαφανιστούν και να ανασυστήσουν την τρομοκρατική οργάνωση. Τελικά, κατάφερε η αστυνομία να πιάσει τον Μαζιώτη, αφού έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας και από σύμπτωση δεν σκοτώθηκαν άνθρωποι, ενώ η Ρούπα διαφεύγει.

Τι σημαίνουν όλα αυτά;
Ότι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα στη Δικαιοσύνη, το οποίο πρέπει να επιλυθεί. Η κατάσταση δεν πάει άλλο, έχει ξεπεραστεί κάθε όριο.
Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής δεν έχει ξεκινήσει καν η δίκη και το 18μηνο των προφυλακίσεων έληξε.
Ας σκεφτούμε τι θα συνέβαινε αν είχε συμβεί το ίδιο και με τη 17 Νοέμβρη; Αν τους είχαν αποφυλακίσει όλους επειδή δεν πρόλαβαν να τους δικάσουν…

Keywords
Τυχαία Θέματα