Η ατάκα του Μίσσα για τον Αντετοκούνμπο και πως τον «ξεμπλόκαρε»

22:22 31/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Μιλώντας στους Έλληνες δημοσιογράφους μετά τη συνέντευξη Τύπου, ο Κώστας Μίσσας αποκάλυψε τι είπε στον Θανάση Αντετοκούνμπο στην περίοδο της προετοιμασίας για να τον «ξεμπλοκάρει» και να πάρει το μέγιστο από εκείνον.

«Αυτό που έχω να πω για τον Θανάση, που δίνει μεγάλη ενέργεια είτε παίζει δύο είτε τρία λεπτά, κάνει αυτό που του λες. Του είχα πει στη μέση της προετοιμασίας, πριν την επιλογή, ‘Ποιο είναι το όνομά σου;’. Του λέω ‘Είσαι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, δεν είσαι ο αδερφός του Γιάννη’», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Όσο για το τι

πρέπει να βελτιώσει η Εθνική;
«Κάναμε πολλά λάθη στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά διορθώσαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο μέρος. Αυτό το νούμερο με αυτά τα λάθη δεν πρέπει να ξαναεμφανιστεί, θα είναι απαγορευτικό. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο. Έχουμε τόσα plays σε διάφορες μορφές και δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε πάντα στην ίδια ταχύτητα επίθεσης. Είναι ένα κομμάτι που διορθώνουμε και γι’ αυτό αύριο θα έχουμε κάποια μίτινγκ. Είναι θέμα συγκέντρωσης και απέναντι σε καλές ομάδες όταν έχεις έλλειψη συγκέντρωσης χάνεις φάσεις».

Πηγή: Sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα