Επίθεση Πετρούπολη: Προσπάθησε να στραγγαλίσει την κόρη του πριν την κάψει ζωντανή

21:47 31/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στην επιφάνεια και αφορούν στην υπόθεση της Πετρούπολης όταν ο πατέρας επιτέθηκε στην κόρη του και στη συνέχεια οταν εκείνη έχασε τις αισθήσεις της έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα να καούν και οι δύο ζωντανοί.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία η κοπέλα φέρει μώλωπες στον λαιμό στοιχείο που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ο πατέρας της επιχείρησε πρώτα να τη στραγγαλίσει και στη συνέχεια την ξυλοκόπησε

και όταν εκείνη λιποθύμησε έβαλε την φωτιά στο σπίτι.

Αφορμή για την άγρια επίθεση στάθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ένα μήνυμα στο κινητό της κοπέλας προς τη μητέρα της, στο οποίο της έλεγε να μην επιστρέψει στο σπίτι, καθώς ο 55χρονος εξακολουθεί να έχει βίαιη συμπεριφορά.

Η μητέρα της είχε μετακομίσει στην Κέρκυρα με τον 13χρονο γιο της, ενώ η 17χρονη είχε παραμείνει με τον πατέρα καθώς σπούδαζε σε ιδιωτική σχολή. Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή.

Ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε έντλαμα σύλληψης για υπόθεση με απάτες.

Εδώ και καιρό τηλεφωνούσε στην πρώην γυναίκα του και της ζητούσε να επιστρέψει στο σπίτι τους. Δεν μπορούσε να αντέξει το γεγονός ότι τον είχε εγκαταλείψει παίρνοντας μαζί και τον γιο τους, αναφέρουν συγγενείς του ζευγαριού.

Η πρώην γυναίκα του μόλις έμαθε τι είχε κάνει στην κόρη τους έσπευσε να επιστρέψει και να είναι κοντά στο παιδί της ενώ στην κατάθεση που έδωσε ανέφερε πως απειλούσε συχνά πως θα τους σκοτώσει και θα τους βάλει φωτιά να τους κάψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα