Aπίστευτο:12χρονη Ινδή αυτοκτόνησε όταν η δασκάλα της την πρόσβαλε γιατί λερώθηκε από την περίοδο της

21:26 31/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Ενα τραγικό περιστατικό συνέβη στην Ινδία όταν ένα κοριτσάκι 12 χρονών έβαλε τέλος στη ζωή του επειδή το πρόσβαλε η δασκάλα του.

Η 12χρονη ήταν αδιάθετη και λερώθηκαν τα ρούχα της με αποτέλεσμα η δασκάλα της να… εξεγερθεί. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ η δασκάλα όχι μόνο δεν βοήθησε το μικρό κορίτσι αλλά την υποχρέωσε να σηκωθεί όρθια και να δείξει το λεκέ της στις συμμαθήτριές της. To κοριτσάκι την παρακάλεσε να πάει στο μπάνιο, αλλά εκείνη δεν την άφησε και αντιθέτως την έκανε παρατήρηση μπροστά σε όλους τους συμαμθητές της γιατι δεν

τοποθέτησε σωστά τη σερβιέτα .

Μάλιστα συμμαθητές του κοριτσιού είπαν στους τραγικούς γονείς ότι η δασκάλα την ανάγκασε να σηκώσει το πάνω μέρος του ρούχου της και της έδωσε ένα ξεσκονόπανο για να σκουπιστεί.
Επιπλέον την οδήγησε στο γραφείο του διευθυντή του σχολείου ο οποίος επίσης την επέπληξε.

Το κοριτσάκι δεν άντεξε το bullying και αφού άφησε ένα σημείωμα στο οποίο έλεγε ότι η δασκάλα της την «βασάνιζε» έβαλε τέλος στη ζωή της.

Στη χώρα εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν ως «βρώμικες» κοπέλες και γυναίκες όταν έχουν έμμηνο ρύση και δεν τους επιτρέπεται να επισκέπτονται ναούς ή να ετοιμάζουν συγκεκριμένα φαγητά.

Γονείς και μαθητές έκαναν διαμαρτυρία μπροστά στο σχολείο και αστυνομικοί επενέβησαν και διέλυσαν την ειρηνική διαμαρτυρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα