Φωτογραφίες και το ονοματεπώνυμο του δολοφόνου της Δώρας

18:01 9/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Μετά από απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του 58χρονου δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη, μαζί με φωτογραφίες του.

Είναι ο Μανόλης Εσσατζανιάν-Σοροπίδης , σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Έχει γεννηθεί στις 3-1-1959 στη Νέα

Ιωνία.

Στην εισαγγελική διάταξη τονίζεται ότι η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων.

Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476227 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

The post Φωτογραφίες και το ονοματεπώνυμο του δολοφόνου της Δώρας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα