Έλαμψε η Μελάνια στην πασχαλινή γιορτή του Λευκού Οίκου (ΒΙΝΤΕΟ)

19:46 17/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ με την Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ διοργάνωσαν την παχαλινή γιορτη γνωστή ως egg roll στον Λευκό Οίκο, σήμερα Δευτέρα του Πάσχα.

Η Μελάνια έκλεψε για άλλη μια φορά τα φλας ντυμένη με ένα απλό παλ ροζέ φόρεμα και ροζ μπαλαρίνες και φάνηκε

πανέτοιμη να φιλοξενήσει τη γιορτή την οποία διοργάνωσε σε χρόνο ρεκόρ.

Μάλιστα αν και υπήρχε ανησυχία ότι εφέτος θα αλλάξει το έθιμο, καθώς η Μελάνια καθυστέρησε να επικοινωνήσει με τον παραδοσιακό προμηθευτή των ξύλινων αυγών ο οποίος έσπευσε να αποστείλει τις προειδοποιήσεις του ότι υπάρχουν προθεσμίες που κινδυνεύουν να τις ξεπεράσουν και να μείνουν χωρίς αυγά για τη γιορτή, τελικά πήγαν όλα καλά και ολοι ευχαριστήθηκαν τη γιορτή.

Η Μελάνια Τραμπ κήρυξε την έναρξη του κυνηγιού των ξύλινων αυγών:

Το “Easter Egg Roll” προσελκύει κάθε χρόνο πλήθος οικογενειών με μικρά παιδιά κάτω των 13 ετών, ώστε να πάρουν μέρος σε πασχαλινά παιχνίδια και να συμμετάσχουν σε αγώνες με ξύλινα αυγά στο γρασίδι! Την ημέρα αυτή διαδραματίζονται πάραλληλα εορταστικές εκδηλώσεις.

Οι απόψεις για το πρόσωπο που εμπνεύστηκε την ιδέα διίστανται, με επικρατέστερη εκέινη που αναφέρει ότι η γιορτή χρονολογείται από το 1814, με την τότε Πρώτη Κυρία Dolley Madison να ξεκινάει την παράδοση.

Τη σύγχρονη εκδοχή της όμως, έπειτα και από την παρεμβολή νόμων σχετικά με τον χώρο διεξαγωγής του, την έλαβε το 1878 επί Προεδρίας Rutherford B. Hayes.

Keywords
Τυχαία Θέματα