Δάσκαλοι σε καθήκοντα… καθαρίστριας (EIKONEΣ)

12:40 14/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο απροχώρητο έφτασε το θέμα της καθαριότητας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρνιών στα Χανιά, με ορισμένους γονείς σήμερα το πρωί να παίρνουν παιδιά τους και να φεύγουν από το σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, τρεις καθαρίστριες του δήμου που έχουν περάσει από το συγκεκριμένο σχολείο, όλες αποχώρησαν, με τις δυο από αυτές με αναρρωτική άδεια.

Έτσι λοιπόν το σχολείο έμεινε χωρίς προσωπικό καθαριότητας.

Χαρακτηριστική περίπτωση ότι την ημέρα του Αγιασμού οι γονείς ειδοποιήθηκαν να μην επιτρέπουν στα παιδιά να παίζουν στον προαύλιο χώρο του σχολείου διότι υπάρχουν γυαλιά! Γυαλιά τα οποία βρίσκονται εκεί ακόμα και αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr,την Κυριακή ο Σύλλογος Γονέων προσέλαβε δυο ιδιωτικές καθαρίστριες να δώσουν μια προσωρινή λύση ενώ έκτοτε οι δασκάλες είναι αυτές που προσπαθούν να διατηρήσουν όσο δύναται την καθαριότητα στο σχολείο.

Ουσιαστικά όμως, από τη Δευτέρα μέχρι σήμερα το σχολείο έμεινε χωρίς καθαρίστρια, με αποτέλεσμα στις τουαλέτες του Δημοτικού, η δυσοσμία να είναι ανυπόφορη, με ακαθαρσίες (χώματα, σκουπιδάκια κτλ) να εντοπίζονται και στους υπόλοιπους χώρους.

Πηγή: flashnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα