Δ. Στρατούλης: «Βρόμικη προπαγάνδα» το δημοσίευμα της FAS

12:52 21/6/2015 - Πηγή: Aixmi

Για «βρόμικη και εκβιαστική προπαγάνδα» έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης αναφορικά με δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) σύμφωνα με το οποίο «οι Έλληνες συνταξιούχοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ότι οι μισθοί τους για τον Ιούνιο δεν θα καταβληθούν πλήρως».

Σε δηλώσεις του στον Real Fm 97,8 ο κ. Στρατούλης ανέφερε ότι πρόκειται «για βρόμικη προπαγάνδα, εκβιαστική προπαγάνδα

σε βάρος της χώρας μας, εκφοβιστική προπαγάνδα σε βάρος του λαού μας λίγο πριν από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής. Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα» τόνισε και διαβεβαίωσε ότι όλες οι συντάξεις θα καταβληθούν από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία στην ώρα τους.

«Μάλιστα για να αποφύγουμε οποιοδήποτε ενδεχόμενο κάποιοι να επικαλούνται τεχνικά προβλήματα στο διατραπεζικό σύστημα, στις τράπεζες θα μπουν και πριν από την ώρα τους αυτά τα χρήματα», πρόσθεσε.

Συμπλήρωσε, δε , ότι από τη σύσκεψη της Παρασκευής «προέκυψε ότι δεν αντιμετωπίζουμε κανένα ταμειακό πρόβλημα για να χορηγούμε τις συντάξεις, ούτε αυτόν τον μήνα, ούτε τον επόμενο, ούτε τους επόμενους μήνες του χρόνου, ούτε για τα επόμενα χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα