Αποκάλυψη: Η σεξουαλική σχέση του JFK με τον ομοφυλόφιλο κολλητό του

10:20 12/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Φέτος θα γινόταν 100 χρονών… Ο Τζον Φ. Κένεντι υπήρξε ο 35ος πρόεδρος των ΗΠΑ ενώ έμεινε στην ιστορία για το πλήθος των εξωσυζυγικών ερωτικών του σχέσεων και κυρίως αυτήν με τη θρυλική Μέριλιν Μονρό.

Ωστόσο, ένα βιβλίο περιγράφει και τη στενή φιλία του επί τρεις δεκαετίες με γνωστό ομοφυλόφιλο τον Λεμ Μπίλινγκς, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν μία απλή φιλία αλλά υπήρξε και σεξουαλική σχέση.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1933 στην εφηβεία τους, σε ιδιωτικό σχολείο του Κονέκτικατ όπου φοιτούσαν ενώ ο Μπίλινγκς δεν είχε κρύψει την έλξη του προς τους νεαρούς γοητευτικούς αριστοκράτες της αμερικανικής κοινωνίας.

Η φιλία τους διήρκεσε από τα σχολικά τους χρόνια μέχρι και την ημέρα της δολοφονίας του Αμερικανού προέδρου.

Μάλιστα, φέρεται ο Μπίλινγκς να είχε και το δικό του δωμάτιο στον Λευκό Οίκο.

Μετά τον θάνατο του JFK ο φίλος του έστρεψε τα βέλη του έρωτά του στον ανιψιό του εκλιπόντος, Μπόμπι Κένεντι Τζ.

Ο Μπίλινγκς είχε εξομολογηθεί τον έρωτά του στον Τζον με ένα σημείωμα σε χαρτί τουαλέτας. Εκείνος απάντησε: «Σε παρακαλώ μην μου γράφεις άλλο σε χαρτί τουαλέτας. Δεν είμαι τέτιου είδους αγόρι».

Ωστόσο, φέρεται ο πρόεδρος να ενέδωσε στον Μπίλινγκς και να είχε σεξουαλική σχέση μαζί του μέχρι ενός σημείου. Ο Μπίλινγκς του προσέφερε στοματικό έρωτα κι εκείνος το απολάμβανε χωρίς να προχωρήσει περαιτέρω μαζί του.

Όπως γράφει βιογράφος του, υπάρχει μία παρανόηση ότι οι στρέιτ άνδρες που δέχονται στοματικό από άλλους άνδρες είναι πραγματικά στρέιτ που απλώς επιζητούν τη σεξουαλική απελευθέρωση. Ο JFK ήταν ερωτευμένος με το ντρόπο που ήταν ερωτευμένος ο Λεμ μαζί του και τον θεωρούσε τον ιδανικό ακόλουθο.

Ο πατέρας του Κένεντι, Τζο, είχε αντιληφθεί από την αρχή της φιλίας του γιου του με τον Λεμ τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Μπίλινγκς και δεν τον ήθελε στο σπίτι του και στα… πόδια του γιου του. Αλλά τελικά υπήρξε ακόμη και μέλος της οικογένειας καθώς φέρεται πως ο JFK φέρεται να τους έδωσε τελεσίγραφο.

Keywords
Τυχαία Θέματα