Επέστρεψε ο Μπο: Θέλω να νικήσει ο Αγγελόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

09:26 12/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Για τα κιλά που έχασε αλλά και το ποιον θέλει νικητή του reality επιβίωσης μίλησε ο Μπο κατά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο.

Στο αεροδρόμιο περίμεναν τον ράπερ φίλοι, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι. Όπως αποκάλυψε, το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις αποχώρησε από το παιχνίδι ήταν να πλυθεί: «Πολλές ώρες, μία με μιάμιση ώρα» είπε ο Μπο, ενώ για τα κιλά που έχασε ανέφερε: «Έχασα 30 με 35 κιλά. Νομίζω ότι δεν θα τα ξαναπάρω, θα πάρω λίγα μόνο για να βρίσκω κανένα ρούχο, αλλά νομίζω θα μείνω σε αυτό το στυλάκι. Από το XXL

τώρα είμαι στο L«.

Επίσης εξέφρασε την προτίμησή του για το ποιον θέλει νικητή του Survivor δείχνοντας τον Γιώργο Αγγελόπουλο:

«Θέλω νικητή του Survivor τον Ντάνο γιατί το ήθελε από την αρχή, το χρειάζεται, το έχει ανάγκη. Όταν ένας άνθρωπος κάνει τον Σταυρό του δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι στημένο ή όχι. Κάνει τον Σταυρό του, πιστεύει στον Θεό. Ο καθένας έχει τους λόγους του που κάνει ό,τι κάνει. Εγώ δεν κάνω τον Σταυρό μου, πιστεύω όμως. Ο καθένας το διαχειρίζεται όπως θέλει. Το τι πιστεύει ο καθένας είναι δικό του θέμα».

Όσο για τη χαρά του Γιάννη Σπαλιάρα όταν αποχώρησε ο Μπο, ο ράπερ είπε: «Αφού κάναμε έναν άνθρωπο να χαρεί, τι καλύτερο; Μια χαρά! Δεν τρέχει τίποτα«.

Το βίντεο και η φωτό από το zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα