Mega: Φούντωσε η φημολογία ότι μένει εκτός αδειών…

20:03 10/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Φούντωσε η φημολογία τις τελευταίες ώρες ότι οι μέτοχοι του Μega αποφάσισαν να μη διεκδικήσουν τηλεοπτική άδεια και ενημέρωσαν, μάλιστα, τις τράπεζες ότι θεωρούν υψηλό το τίμημα των 35 εκατομ ευρώ.

Τα πανομοιότυπα δημοσιεύματα έχουν προκαλέσει απογοήτευση και θυμό στους περίπου 400 ηρωικούς εργαζόμενους, οι οποίοι δεν έχουν καμιά επίσημη ενημέρωση. Ήδη έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στα γραφεία του σταθμού, στην οδό Μεσογείων, για να συντονίσουν τη δράση

τους.

Μέχρι το απόγευμα όλα έδειχναν να κινούνται με βάση τον σχεδιασμό, ο οποίος περιελάμβανε την υπαγωγή της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (ιδιοκτήτριας του Mega) στο άρθρο 106β του πτωχευτικού κώδικα και τη διεκδίκηση άδειας από άλλη κοινή εταιρεία της οικογένειας Βαρδινογιάννη και του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία τους επόμενους μήνες θα απορροφούσε την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ.

Κάποια στιγμή έγινε γνωστό ότι υπήρξε διαφωνία μεταξύ των τραπεζών και των ιδιοκτητών του καναλιού και πως λίγο αργότερα οι εκπρόσωποι των τραπεζικών ιδρυμάτων έστειλαν την τελική τους πρόταση, την οποία και απέρριψαν εκείνοι. Ως επιχείρημα φαίνεται να προέβαλαν το ότι ότι θα είναι περισσότεροι οι υποψήφιοι καναλάρχες από τις χορηγούμενες άδειες -πράγμα που, όπως πιστεύουν, θα οδηγήσουν το τελικό τίμημα σε πολύ υψηλότερο ποσό από τα 35 εκατομ ευρώ.

Πιστεύουν ότι άδειες θα διεκδικήσουν ο Αντέννα, το Star, ο Σκάι, Alpha, το Epsilon, αλλά και οι επιχειρηματίες Δημήτρης Μάρης (εκδότης του Έθνους), Φίλιππος Βρυώνης (πρώην ιδιοκτήτης του Epsilon). Σύνολον 7, όσες και οι άδειες. Συνεπώς, η δική τους κοινή εταιρεία θα ήταν η όγδοη.

Mega: Φούντωσε η φημολογία ότι μένει εκτός αδειών…

The post Mega: Φούντωσε η φημολογία ότι μένει εκτός αδειών… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα