Έγκυος η Ιβάνκα Τραμπ; Η ανάρτηση που άναψε «φωτιές»

20:01 10/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Μια ανάρτηση που έκανε η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Ιβάνκα με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της Τζάρεντ Κούσνερ πυροδότησαν τις φήμες περί εγκυμοσύνης της.. Το ζευγάρι ήδη έχει ένα αγοράκι.

Η Ιβάνκα που είναι σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου και πατέρα της ευχήθηκε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter στον σύζυγό της που έκλεινε τα 37 αναρτώντας μια φωτογραφία τους από την περίοδο που εκείνη ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί κρατώντας την κοιλιά της και ως λεζάντα έγραψε:
«Χρόνια πολλά Τζάρεντ. Σε ευχαριστώ

που είσαι ο πιο υπέροχος πατέρας, σύζυγος, και ο καλύτερος φίλος που θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ».

https://twitter.com/IvankaTrump/status/951076332477304832

Πάντως η έντονη φημολογία την ανάγκασε να διευκρινίσει με νέα ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram πως επρόκειτο απλά για μια φωτογραφία «ανάμνηση» της πρώτης της εγκυμοσύνης. Απλά συμπλήρωσε το #throwback στην παλιά της ανάρτηση.

Happy birthday, Jared! Thank you for being the most amazing father, husband, and best friend I could have dreamed of. Here's to you! #Throwback

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Jan 10, 2018 at 4:58am PST

Πηγή: people.com

The post Έγκυος η Ιβάνκα Τραμπ; Η ανάρτηση που άναψε «φωτιές» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα