H Σελίν Ντιόν απαντά στις φήμες για τη σχέση με τον χορευτή της

18:37 27/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Eτοιμόλογη και ευφυής ήταν η αγαπημένη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν όταν στο Μόντρεαλ του Καναδά, ενώ παρουσίαζε τη νέα της collection με τσάντες δέχθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και ένας ρεπόρτερ τη ρώτησε: «Πώς πάνε τα πράγματα; Είναι ένας ολοκαίνουριος κόσμος για σας. Είστε ελεύθερη. Πώς είναι η ζωή;».

Φυσικά η ερώτηση έγινε με σκοπό να στριμώξει τη Σελίν Ντιόν και να παραδεχθεί τη φημολογούμενη σχέση της με τον Πέπε Μουνιός έναν από τους χορευτές της και αρκετά

νεότερό της, κάτι που έχει διαψευστεί με σθένος.

Όμως η γνωστή τραγουδίστρια δεν έδειξε να ενοχλείται. Αντιθέτως του απάντησε με χιούμορ «Μου ζητάτε να βγούμε;» και άρχισε να τραγουδά το «Diamonds» της Ριάνα. Εκείνος όμως συνέχισε να πιέζει και μετά, τη ρώτησε αν ήταν ελεύθερη το βράδυ. Του απάντησε, τραγουδώντας το «Free Fallin» του Τομ Πέτι και μετά, του είπε ότι είχε ήδη σχέδια για το βράδυ.

Are you free tonight? lolol @celinedion #celinedioncollection #legenda pic.twitter.com/HsLOjeAUTO

Celine Fan (@ladivaceline) 24 Αυγούστου 2017

Τότε ένας άλλος δημοσιογράφος τη ρώτησε: Τί συμβαίνει; κι εκείνη απάντησε με το τραγούδι του Μάρβιν Γκέϊ του 1971 «What’s Going On.»

Όμως μετά σοβάρεψε και απάντησε: «Διασκεδάζω. Έχω σχέδια, οράματαμ όνειρα. Πέρασα πολλά. Σε αυτη τη στιγμή της ζωής μου σκεφτόμενη τα προηγούμενα χρόνια που ήταν τόσο σκληρά, αισθάνομαι σαν να μπορώ να ανοίξω τα φτερά μου» και πρόσθεσε: «Υπάρχει μια δύναμη που υπερνικάει τα πάντα όταν πιστεύεις και εγώ πιστεύω».

Keywords
Τυχαία Θέματα