Εντυπωσιακή η Μπέτυ Μπαζιάνα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα στις Πρέσπες

17:39 27/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κάτοικοι και επισκέπτες της Πρέσπας κατά την άφιξη του στο χώρο της Βασιλικής του Αγίου Αχιλλείου, προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία – αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο.

Ο πρωθυπουργός έφθασε στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, αφού περπάτησε την πεζογέφυρα μαζί με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα τα βλέμματα έπεσαν στη σύντροφο του πρωθυπουργού, η οποία φορούσε ένα μαύρο φόρεμα, που είχε συνδυάσει με μαύρα πέδιλα, ενώ είχε επιλέξει και ένα ελαφρύ μακιγιάζ που αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά της.

Στη συναυλία παρέστησαν επίσης η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσας, ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας, ο βουλευτής Κοζάνης Δ. Δημητριάδης, η γγ Δημόσιας Περιουσίας, Πέτη Πέρκα, ο περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, ο δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης και ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής.

Στη διάρκεια του δείπνου που ακολούθησε της συναυλίας ο Οργανισμός Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών βράβευσε τον πρωθυπουργό.

Πηγή: neaflorina.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα