Σούπερ Λίγκα (16η αγωνιστική):Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-2

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα σε αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Ίλιτς (11΄) και Κρητικός (87΄) σημείωσαν τα γκολ των φιλοξενούμενων ενώ για τους «ερυθρόλευκους» σκόραραν οι Σαβιόλα (21΄), Μασάντο (51΄πεν.) και Κάμπελ (70΄πεν.). Με 10 παίκτες τελείωσε τον αγώνα ο ΠΑΣ λόγω αποβολής του Ρουμπουλάκου (2η κίτρινη).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό
και να προηγηθεί στο 11΄ με τον Ιλιτς. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων βρέθηκε τετ α τετ με τον Ρομπέρτο και με διπλή προσπάθεια κατάφερε να τον νικήσει. Το γκολ αυτό «ξύπνησε» τους παίκτες των γηπεδούχων που άρχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση και είχαν δύο καλές ευκαιρίες αρχικά με σουτ του Σαβιόλα (14΄) και στην συνέχεια με σουτ του Μασάντο (19΄) τα οποία αμφότερα κατέληξαν άουτ. Τελικά η πίεση του Ολυμπιακού έφερε αποτέλεσμα και η ισοφάριση ήρθε στο 21΄όταν μετά από μπέρδεμα στην περιοχή του ΠΑΣ ο Σαβιόλα έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι στο 31΄ έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν και πάλι το προβάδισμα όταν η μπάλα από την απόκρουση του Ρομπέρτο μετά από σουτ του Τσάβες έφτασε στον αμαρκάριστο Ίλιτς που όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 43΄ ο Σάμαρης εκτέλεσε ωραία το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή αλλά ο Βελλίδης με έξοχη απόκρουση έδιωξε την μπάλα.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημίχρονου οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από ανατροπή του Σαλίνο από τον Ρουμπουλάκου το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μασάντο (51΄) για το 2-1. Στο 69΄ ο Ολαϊτάν έστειλε στην μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη και στην αμέσως επόμενη φάση ο Ρουμπουλάκου υπέπεσε στο δεύτερο πέναλτι του στον αγώνα αφού ανέτρεψε τον Κάμπελ αντικρίζοντας παράλληλα την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κάμπελ (70΄) που έστειλε την μπάλα στην δεξιά πλευρά του τέρματος ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια έχοντας και την αριθμητική υπεροχή «έριξαν» ταχύτητα με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να μειώσει σε 3-2 με τέρμα του Κρητικού στο 87΄.

Διαιτητής: Α. ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ (Τρικάλων)

Κίτρινες: - Ρουμπουλάκου, Τσουκαλάς

Κόκκινη: Ρουμπουλάκου (2η κίτρινη στο 69΄)

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μασάντο, Παπάζογλου, Σαβιόλα (74΄ Σέποβιτς), Σάμαρης, Μανωλάς, Σαλίνο, Ντομίνγκες (46΄ Ντομίνγκες), Βάις (70΄ Φουστέρ), Μπονγκ, Ολαϊτάν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Ιλιτς (83΄ Μπέριος), Τσάβες (65΄ Βισέντο), Βίλα, Αυγενικού (51΄ Κρητικός), Ρουμπουλάκου, Τσουκαλάς, Στρούνα, Κολοβέτσιος.
Keywords
Τυχαία Θέματα