Σούπερ Λίγκα (16η αγωνιστική): Πανθρακικός-Καλλονή 2-0

Ο Πανθρακικός νίκησε 2-0 την Καλλονή στην Κομοτηνή, σε αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Τα τέρματα που χάρισαν το «τρίποντο» στους Θρακιώτες σημείωσαν οι Κάσες (54΄) και Χρήστου (76΄). Η ΑΕΛΚ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φαρία στο 70΄.

Το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο 0-0, χωρίς πολλές φάσεις και θέαμα, με τους γηπεδούχους να έχουν την καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι στο 8΄, όταν ο Παπαγεωργίου
πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Σιδεράκης έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ, με την μπάλα να χτυπάει και στο δοκάρι μετά την επέμβαση του τερματοφύλακα της ΑΕΛΚ. Ο Πανθρακικός ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να «ανοίξει» το σκορ στο 54΄ με τον Κάσες, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Καλλονής, βρέθηκε τετ α τετ με τον Σιδεράκη και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας των φιλοξενούμενων (1-0). Στη συνέχεια δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση μέχρι το 70΄, όταν η Καλλονή έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φαρία με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Τζάνη. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και έφτασαν στην επίτευξη και δεύτερου γκολ στο 76΄, με το οποίο «καθάρισαν» το παιχνίδι. Ο Χρήστου έγινε αποδέκτης της μπάλας από το κόρνερ του Κάσες και με διπλή προσπάθεια «νίκησε» τον Σιδεράκη (2-0). Μετά την εξέλιξη αυτή, έλαβε διαδικαστικό χαρακτήρα το υπόλοιπο της αναμέτρησης και ο Πανθρακικός πανηγύρισε τη νίκη.

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες: Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Ζος - Λεάντρο Πίντο, Φαρία, Μανούσος

Κόκκινη: Φαρία (2η κίτρινη στο 70΄)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Χρήστου, Λαδάκης (86΄ Μακρυδημήτρης), Ζος, Κάσες (77΄ Ζεκίνια), Μπαϊκαρά, Τζάνης (73΄ Εμπόου), Ρομέου.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Σιδεράκης, Βαλλιός, Λεάντρο Πίντο, Ποντάνι, Μαρσέλο Άλβες, Χωριανόπουλος, Φαρία, Λεοζίνιο (75΄ Γιουκαρής), Γιονάν Γκαρσία (83΄ Γκάσιτς), Μανούσος (69΄ Καζάκης), Περόνε.
Keywords
Τυχαία Θέματα