Σ. Λίγκα (16η αγωνιστική): Παναιτωλικός-Πλατανιάς Χανίων 3-0

Με νίκη συνέχισε την πορεία του στη Σούπερ Λίγκα ο Παναιτωλικός, που επικράτησε του Πλατανιά Χανίων με 3-0 στο Αγρίνιο σε αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Θεοδωρίδης (40΄), Μπόγιοβιτς (60΄) και Καμαρά (67΄).

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και διατήρησαν το αήττητο που έχουν στην έδρα τους. Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και στο 10΄ μετά από σέντρα του Γκάλο από τα δεξιά, ο Κούσας έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ. Λίγο αργότερα
(27΄), μετά από φάουλ του Γκάλο, ο Μπόγιοβιτς με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 40ο λεπτό, ο Θεοδωρίδης σούταρε από τα 35 μέτρα, η μπάλα έσκασε και ξεγέλασε τον Γιωργαλλίδη, που την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του, και με αυτό τον τρόπο η ομάδα του Χάβου πήρε το προβάδισμα με 1-0. Όσον αφορά στον Πλατανιά, η πρώτη καλή του ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο ήρθε στο 43΄ όταν ο Τόρες έπιασε την κεφαλιά που κατέληξε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και μέσα σε 7 λεπτά ο Παναιτωλικός «καθάρισε» το παιχνίδι. Στο 60ο λεπτό, ο Γκάλο εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Μπόγιοβιτς, που δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Γιωργαλλίδη και να κάνει το 2-0 για την ομάδα του. Στο 67΄ Ο Ανρί Καμαρά με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και με ωραίο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.

Στο 83΄ ο Ιντζίδης φάνηκε να ανατρέπει τον Μπόγιοβιτς μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο παίκτης που το κέρδισε, ωστόσο ο Γιωργαλλίδης απόκρουσε την εκτέλεση του επιθετικού των γηπεδούχων.

Διαιτητής: Ι.Καμπαξής (Εύβοιας)

Κίτρινες: Αγκιλέρα, Τετέ, Ιντζίδης

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκόλιας, Κούσας, Καμαρά (81΄ Μύγας), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (86΄ Πασάς), Γοδόι, Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης (78΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπόγιοβιτς

ΠΛΆΤΑΝΙΑΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Δημήτρης, Σιώπης (46΄ Γουνδουλάκης), Μπέλιτς (75΄ Πόποβιτς), Τόρες, Κάταϊ (70΄ Μπεριάν), Αγκιλέρα, Φαΐσκα, Ιντζίδης, Τετέ.
Keywords
Τυχαία Θέματα