Σ. Παπασταθόπουλος: Παίζουμε πάντα για την νίκη

Χωρίς αύριο χαρακτήρισε -και απολύτως δικαιολογημένα- τους αγώνες μπαράζ με την Ρουμανία, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2014, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Πάντα παίζουμε για τη νίκη. Θα είναι ιδανικό να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας την Παρασκευή στο παιχνίδι που θα δώσουμε στην έδρα μας. Θα δούμε πως θα πάνε τα παιχνίδια αυτά. Θα είναι πολύ σκληρά σαν τελικοί. Δεν υπάρχει αύριο μετά την
Τρίτη. Είτε προκρινόμαστε και όλα είναι άριστα, είτε αποκλειόμαστε και τότε όλα είναι χάλια. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος που μπορούμε να δούμε και να προσεγγίσουμε τα παιχνίδια. Παρόλα αυτά ελπίζουμε ότι μπορούμε να καταλήξουμε και να είμαστε εμείς οι νικητές».

Αναφερόμενος στην Ρουμανία, ο Παπασταθόπουλος, επεσήμανε: «Η Ρουμανία είναι μια ομάδα με ικανότητες, η οποία βασίζεται περισσότερο στο ταλέντο των παικτών της και λιγότερο στην τακτική. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι από την στιγμή που έφτασε στο σημείο να συμμετέχει στα μπαράζ για την είσοδο στο Μουντιάλ τότε είναι μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα. Δεν παίζει ρόλο που το πρώτο παιχνίδι είναι στην έδρα μας. Πριν από τέσσερα χρόνια είχαμε δώσει το πρώτο μας παιχνίδι για μπαράζ εισόδου σε Μουντιάλ με αντίπαλο την Ουκρανία στην έδρα μας. Ήρθαμε ισόπαλοι 0-0 στο πρώτο παιχνίδι και μετά νικήσαμε εκτός έδρας για να πάρουμε το εισιτήριο την Νότια Αφρική. Το ζητούμενο είναι το ίδιο για εμάς, σε όποιο γήπεδο και να παίζουμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα