Β. Πιτούρκα: Να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ

Η επίτευξη τουλάχιστον ενός γκολ στο αυριανό ματς απέναντι στην εθνική Ελλάδας είναι ο στόχος της Ρουμανίας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βίκτορ Πιτούρκα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε αρκετό άγχος, μιας και έτσι είναι τα παιχνίδια των μπαράζ. Έχουμε μια ακόμη ημέρα μέχρι το ματς. Η Ελλάδα έχει ένα πλεονέκτημα, καθώς έχει συμμετάσχει
και πάλι σε αγώνες μπαράζ. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να σκοράρουμε. Έτσι θα πάρουμε την πρόκριση. Σίγουρα θα είναι δύσκολο. Η Ελλάδα μπορεί να επιτεθεί. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα, να είμαστε επιθετικοί, να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρουμανίας.

Σχετικά με τον Ταταρουσάνου και το βαθμό ετοιμότητάς του είπε ότι «προπονήθηκε χθες και σήμερα στο 90% της έντασης του ομαδικού προγράμματος», ενώ για τον Κίρικες τόνισε ότι «περιμένουμε την προστατευτική μάσκα για να παίξει στο δεύτερο παιχνίδι».

«Με τον Λάζαρ έχουμε μιλήσει, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει έξι παίκτες που είναι στην Εθνική, αλλά και με τον Γκοϊάν, γιατί έχει παίξει με τον ΠΑΟΚ» πρόσθεσε, καταλήγοντας ότι δεν έχει καταλήξει στην 11άδα και πως σκέφτεται για τρεις θέσεις αυτής.

Δηλώσεις έκανε και ο Ράσβαν Ρατ, αναφέροντας: «Θέλουμε όλοι να παίξουμε σε μια τέτοια διοργάνωση. Είναι και η πρώτη φορά που φτάνουμε στο σημείο αυτό εμείς η νέα γενιά. Η ελληνική ομάδα είναι δυνατή και οργανωμένη δεν δέχεται εύκολα γκολ. Δεν παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά κερδίζει συνέχεια».
Keywords
Τυχαία Θέματα