Σύλλογος ΠΕ "Κ. Σωτηρίου": Να μπει τέρμα στην απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά της δ/νσης Αν. Αττικής στους συναδέλφους

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} ΑΠ: 34 Κορωπί 25/6/2012
Να μπει τέρμα στην απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά της δ/νσης Αν. Αττικής στους συναδέλφους
Καταγγέλλουμε τη διοίκηση στη δ/νση ΠΕ Αν. Αττικής για την απρεπή, αδικαιολόγητη και προσβλητική συμπεριφορά της απέναντι στους συναδέλφους αναπληρωτές. Συμπεριφορά που φτάνει στα όρια του εμπαιγμού και της αδιαφορίας και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά.
Συγκεκριμένα ενώ
είναι αυτονόητη υπηρεσιακή υποχρέωση της δ/νσης Αν. Αττικής να έχει έτοιμα τα χαρτιά των αναπληρωτών (απόλυση, προϋπηρεσία), από της 21 Ιουνίου κάθε έτους και παρά το γεγονός ότι σε τηλεφωνικές επικοινωνίες από την προηγούμενη ημέρα (21.6) η ενημέρωση ήταν ότι ήταν ήδη έτοιμα και με ανακοίνωσή της καλούσε τους αναπληρωτές στις 22/6 για να παραλάβουν τα χαρτιά τους, στις 22 Ιουνίου και μέχρι της 11πμ, αυτά δεν ήταν έτοιμα. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί χάος, συνωστισμός και οι συνάδελφοι να υποστούν τρομερή ταλαιπωρία περιμένοντας από το πρωί ως το μεσημέρι να ετοιμαστούν τα χαρτιά τους. Ας μην ξεχνάμε ότι πολλοί συνάδελφοι περίμεναν τα χαρτιά είτε για να ταξιδέψουν στον τόπο κατοικίας τους, είτε να πάνε στον ΟΑΕΔ κλπ.
Είναι απαράδεκτο η διεύθυνση Π.Ε. Αν. Αττικής να παρουσιάζει τέτοια ανοργανωσιά και ανικανότητα διεκπεραίωσης θεμάτων ρουτίνας. Επισημαίνουμε ότι ανάλογη απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά έχουν υποστεί οι συνάδελφοι αναπληρωτές και στο παρελθόν σε άλλες περιπτώσεις. Δε θα αποδεχτούμε να συνεχίζεται κάτι τέτοιο.
Περιμένουμε από τη διοίκηση να αντιμετωπίζει, τους αναπληρωτές και τους ωρομίσθιους και όλους τους συναδέλφους, με ευθύνη και αξιοπρέπεια.

Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος Τουλγαρίδης Κώστας
Keywords
Τυχαία Θέματα