Θέσεις αποφοίτων ΑΕΙ από το Κέντρο Μέριμνας Παιδιού και Οικογένειας Πιερίας

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

Τρεις εργάσιμες ημέρες, έως την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Ιουνίου, έχουν «περιθώριο» για να υποβάλλουν αιτήσεις οι υποψήφιοι για τις 25 θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης στην Πιερία, μέσω του Κέντρου Μέριμνας Παιδιού και Οικογένειας.

Το σύνολο των θέσεων προορίζονται για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών της Περιφέρειας Πιερίας και κατανέμονται σε 14

ειδικότητες, εκ των οποίων η πολυπληθέστερη είναι η ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ τουριστικών Επαγγελμάτων. Από δύο θέσεις αντιστοιχούν σης ειδικότητες: ΔΕ οδηγών Εκχιονιστικού, ΔΕ οδηγών Αυτοκινήτων, ΠΕή ΤΕ Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητικών Εκδηλώσεων, ΠΕ ή ΤΕ Πληροφορικής, ΠΕ χημικών, ΤΕ Επισκεπτών Υγείας και ΤΕ ή ΔΕ Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Μέσων.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή αυτοπροσώπως με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο στη διεύθυνση:Αφροδίτης 3 & Οδυσσέως, Τ.Κ. 546 29, Θεσσαλονίκη. Συμπληρωματικά και για τη διευκόλυνση των υποψηφίων, αιτήσεις θα παραλαμβάνονται και στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, 28ης Οκτωβρίου 40, Τ.Κ. 60100,Κατερίνη.

Περισσότερες πληροφορίες και τοαναλυτικό κείμενο της προκήρυξηςδιατίθενται στην ιστοσελίδα τουδικαιούχου, http://www.kmop.gr/, και στο τηλέφωνο 23513-51260.

dasta.auth
Keywords
Τυχαία Θέματα