Σύλλογος ΠΕ Αργολίδας: Υπογράφουμε το πρακτικό της ΔΟΕ- Δεν συμπληρώνουμε τα φύλλα αξιολόγησης

Συναδέλφισσες –οι

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας στο πλαίσιο του αγωνιστικού σχεδιασμού που έχει αναπτύξει όλο αυτό το διάστημα καλεί όλους τους συναδέλφους –ισσες ,να υπογράψουν το πρακτικό της Δ.Ο.Ε. όπου δηλώνουμε την αποχή μας από την διαδικασία αξιολόγησης των Διευθυντών.

Αν προχωρήσουν κάποιοι συνάδελφοι στην συμπλήρωση των φύλλων αξιολόγησης αυτό σημαίνει την αποδοχή και της δικής τους αξιολόγησης κατόπιν από τους Διευθυντές……..

Επισημαίνουμε, διευκρινιστικά, τα παρακάτω:

Σε κάθε περίπτωση,
για να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση απαιτείται η συμμετοχή της πλειοψηφίας των μονίμων εκπαιδευτικών. Όταν η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδας συμμετέχει στην απεργία-αποχή, δεν υπάρχει απαρτία και καμία διαδικασία δεν μπορεί να υλοποιηθεί ούτε συμπληρώνονται φύλλα αποτίμησης.Σε περίπτωση που η πλειοψηφία αποφασίσει να συνεδριάσει, ο κάθε συνάδελφος έχει το δικαίωμα να απέχει στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην απεργία – αποχή.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δηλώσουν καθολικά τη συμμετοχή τους στην απεργία – αποχή. Κανένας συνάδελφος να μη συμπληρώσει φύλλο αποτίμησης. Μπλοκάρουμε την διαδικασία αξιολόγησης σε όλα τα σχολεία.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σύλλογος ΠΕ ΑργολίδαςΔΟΕαξιολόγηση
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Alfa Vita
Σύλλογος ΠΕ Αργολίδας, Υπογράφουμε, ΔΟΕ-,syllogos pe argolidas, ypografoume, doe-