ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών: Δεκάδες ΕΛΜΕ μπαίνουν μπροστά στον αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τις δεκάδες ΕΛΜΕ σε όλη τη χώρα που έχουν πάρει απόφαση και μπαίνουν μπροστά στο αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση με αφορμή την επιλογή των διευθυντών των σχολικών μονάδων.

Τα σωματεία αυτά καλούν όλους τους συναδέλφους και τους συλλόγους διδασκόντων να μη συντάξουν πρακτικά, να μη συμπληρώσουν ερωτηματολόγια, να μην συμμετέχουν στις διαδικασίες αξιολόγησης στα πλαίσια της «αποχής από κάθε διαδικασία αξιολόγησης σε όλα τα επίπεδα», που θα πραγματοποιηθούν αύριο 20 Ιούνη στα σχολεία.

Μπαίνουν

μπροστά, κόντρα στην ανοιχτή και προκλητική στήριξη που έδωσε η πλειοψηφία της ΟΛΜΕ (ΣΥΝΕΚ –ΔΑΚΕ) στην κυβερνητική πολιτική για να περάσει η αντιδραστική αξιολόγηση στην εκπαίδευση.

Παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους, οργανώνουν τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, που προσαρμόζει και το σχολείο στις ανάγκες της αγοράς, και των κατευθύνσεων της Ε.Ε. και του ΟΟΣΑ.

Μέχρι στιγμή έχουν πάρει απόφαση τα εξής σωματεία:

ΕΛΜΕ: Κεφαλονιάς – Ιθάκης, Ζακύνθου, Πειραιά, Νότιας Αθήνας, Φωκίδας, Α΄ Θεσ/νίκης, Α΄ Πέλλας, Ηλείας, Β΄ Δωδεκανήσου, Λήμνου – Αϊ Στράτη, Σάμου, Λέσβου, Α΄ Δυτικής Αττικής, Άνω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής, Καλλιθέας - Ν. Σμύρνης - Μοσχάτου, Β΄ Αθήνας, Ε΄ Αθήνας, Β΄ Θεσ/νίκης, Γ΄ Θεσ/νίκης, Ε΄ Θεσ/νίκης, Ημαθίας, Καστοριάς, Β΄ Εβρου, Α΄ Αχαϊας, Β΄ Αχαϊας, Χανίων, Πάρου – Αντίπαρου, Α΄ Κυκλάδων, Ικαρίας – Φούρνων, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Εύβοιας,

Καλούμε του συναδέλφους να συνεχίσουν τον αγώνα απέναντι στη αντιλαϊκή πολιτική. Απέναντι στο νέο Μνημόνιο για την Παιδεία.

Να εκφραστεί όσο το δυνατόν πιο μαζικά, η αντίθεση μας ενάντια στη λαιμητόμο της αντιδραστικής κρατικής αξιολόγησης.

ΠΑΜΕ εκπαιδευτικώναξιολόγησηεπιλογή διευθυντώνεπιλογή διευθυντών σχολικών μονάδωναξιολόγηση διευθυντών
Keywords
Τυχαία Θέματα