Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Θα φτύσει η μύγα Louis Vuitton και το κουνούπι Armani

*** Με ιδιαίτερη συγκίνηση και προσμονή πολλών εβδομάδων, έφτασε επιτέλους η στιγμή που όλοι περιμέναμε… η επιστροφή των #Παραιτηθείτε στο Σύνταγμα. Μέσα στη μουντίλα και τη βροχή των τελευταίων ημερών, να γελάσει το χειλάκι μας βρε αδερφέ.

*** Διαδηλώνουν λοιπόν αύριο οι #Παραιτηθείτε… ακομμάτιστα και χωρίς χρώματα βέβαια. Απλά και μόνο για να παραιτηθεί η κυβέρνηση και να έρθει στην εξουσία ένας κολλα-γόνος γνωστής οικογενείας.

*** Ας θυμηθούμε σε αυτό το σημείο τις καλύτερες στιγμές των διοργανωτών των

#Παραιτηθείτε… που κάνουν τον Τραμπ να φαίνεται αριστεριστής:

Γιώργος Τσουκαλαδάκης γνωστός και ως Mr. Κολλαγόνο:

Στάθης Στάικος ή Iskar Azif ή Ethan Quinn ή antisyriza – fighter… Σοβαρός, μετρημένος και ψυχικά ισορροπημένος:

Θανάσης Χειμωνάς, πρώην Τομεάρχης Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ και ατρόμητος συριζοφάγος:

*** Σύμφωνα με πληροφορίες, που πρώτοι θα διαβάσετε εδώ, στην αυριανή συγκέντρωση των #Παραιτηθείτε στο Σύνταγμα, πέρα από τον ακτιβισμό, θα υπάρχουν πολλά δρώμενα και βραβεύσεις όπως:

Βραβείο «Χρυσή Κουτάλα»: Θα τιμηθούν άνθρωποι που διέπρεψαν, πριν και κατά την περίοδο της κρίσης, με επιχορηγήσεις, ΕΣΠΑ, διορισμούς και καταθέσεις σε οφσόρ εταιρείες.Βραβείο «Ερίκος Ντυνάν»: Δύο υπερτυχεροί θα πάρουν στα χέρια τους πιστά αντίγραφα νοσηλίων με έκπτωση 97%, των οικογενειών Σιμήτη και Μητσοτάκη.Δύο τριήμερα στη Μύκονο και στη Μεγάλη ΠρΕΣΠΑ, με πληρωμένα τα έξοδα από τη ΔΑΠΔείπνο με Τσουκαλαδάκη, Στάικο και Χειμωνά. Μετά το δείπνο ο Θανάσης Χειμωνάς θα τραγουδήσει τις μεγάλες επιτυχίες του Γιάννη Πάριου.

*** Βγαίνουν τα έρμα τα ζωντανά του #Παραιτηθείτε και λένε πως η κυβέρνηση πολεμάει τη συγκέντρωση τους στο Σύνταγμα. Η κυβέρνηση ρε φίλε… που το μόνο που της έχει απομείνει για να είναι συμπαθής στον κόσμο είναι οι μενουμευρωπάκηδες, ο Μητσοτάκης, ο Άδωνις, ο Πορτοσάλτε… και το κακό νεοφιλελέ συναπάντημα.

*** To να χτυπάει το κεφάλι του κάποιος που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, είναι απόλυτα υγιές. Το βαριά αρρωστημένο είναι να ψηφίζεις 40 χρόνια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και να διαδηλώνεις για να το ξανακάνεις…

*** Το ότι η διαπλοκή, πάντως, έχει ξεμείνει με τον αστειότερο του μητσοτακέικου και εναποθέτει όλες τις ελπίδες της στο νεοφιλελεύθερο – ακροδεξιό τσίρκο των #Παραιτηθείτε… το λες και απελπισία

*** Συζητάνε 2 φίλοι. Ο ένας είναι επιχειρηματίας στους #Παραιτηθείτε, αλλά και ο άλλος με δουλειές απ’ το δημόσιο και ΕΣΠΑ πλούτισε.

*** Προσοχή, οι #Παραιτηθείτε -και τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν «κατασκευάζουν» ειδήσεις και συνειδήσεις- δεν τα βάζουν με την κυβέρνηση επειδή εφαρμόζει σκληρά νεοφιλελεύθερα μνημόνια, όπως τους κατηγορούν, σωστά, οι εξ αριστερών. Όχι. Άλλωστε οι θέσεις των δανειστών για τον εργασιακό μεσαίωνα και την «ιδιωτική πρωτοβουλία», είναι και δικές τους θέσεις. Βρίζουν την κυβέρνηση γιατί πιστεύουν πως αυτοί μπορούν να εφαρμόσουν καλύτερα τις μεταρρυθμίσεις-απορρυθμίσεις. Να δώσουν την… «τελική λύση» στο εργασιακό Άουσβιτς.

ΥΓ. Είναι τουλάχιστον αστείο μια αποικία χρέους να μιλάει για επιτυχία στο Eurogroup. Aν βέβαια την ίδια ακριβώς συμφωνία είχε φέρει ο Μητσοτάκης και η ΝΔ, θα είχαμε τριήμερη εθνική εορτή από τους #Παραιτηθείτε στο Σύνταγμα, ενώ ο Πορτοσάλτε με τον Μπογδάνο θα γυρνούσαν πόρτα-πόρτα μοιράζοντας φυλλάδια και αυτόγραφα του Μητσοτάκη.

Να, παρακάτω, ένα μικρό παράδειγμα της δίχως όρια προπαγάνδας του ΣΚΑΙ. Έχουν φτάσει πλέον να αντιμετωπίζουν τους τηλεθεατές τους ως εξάχρονα παιδάκια που μόλις άρχισαν να μαθαίνουν μαθηματικά… 668 – 47= 661

Keywords
Τυχαία Θέματα