Προσλήψεις στο Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου ανακοινωνει την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή πρότασης σύναψης δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου με το παρακάτω αντικείμενο, διάρκειας πέντε (5) μηνών από την έναρξη αυτών και με ανώτατο συνολικό προυπολογισθέν ποσό αμοιβής για αμφότερες τις συμβάσεις τις δώδεκα χιλιάδες ευρώ (12.000,00 €), συμπεριλαμβανομένων σε αυτών όλων των νόμιμων κρατήσεων και κάθε είδους φόροι, τέλη και επιβαρύνσεις. Η σύμβαση θα έχει τη δυνατότητα παράτασης για τρείς ακόμη μήνες και όχι πέραν

της 31ης.12.2017 (εάν υπάρξει η δυνατότητα εξασφάλισης επιπλέον χρηματοδότησης από άλλα προγράμματα). Η επιλογή των καταλληλότερων από τους υποψήφιους θα γίνει έπειτα από συνολική εκτίμηση των τυπικών, ουσιαστικών και πρόσθετων προσόντων τους, καθώς και από σχετική συνέντευξη της Τριμελούς Επιτροπής Αξιολόγησης, ενώ σε περίπτωση ισοτίμων υποψηφίων θα προκριθεί η οικονομικά συμφερότερη για το εργοδότη.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (σχετικό Υπόδειγμα δίδεται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι), πλήρες βιογραφικό σημείωμα και τα λοιπά δικαιολογητικά σημειώνοντας τη θέση για την οποία αιτούνται σε κλειστό, σφραγισμένο φάκελο μέχρι την Τετάρτη, 19.04.2017 και ώρα 14:00 στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου και συγκεκριμένα στο: Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Κούταβου, Τ.Θ. 222, 28100 Αργοστόλι, Κεφαλονιά, υπ’ όψιν κ. Μιχαήλ Ξανθάκη.

Δείτε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ αναλυτικά σε pdf

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grΕπισυνάψεις: drymos.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα