ΠΑΣΚ/ΔΗΣΥ ΠΕ του συλλόγου "Α. Δελμούζος": Στήριξη των εργαζομένων της ΕΡΤ

ΑνακοινώσειςΠαλλήνη 12- 6- 2013ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Η Πανελλήνια Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση – Δημοκρατική Συνεργασία του Συλλόγου "Αλέξανδρος Δελμούζος" εκφράζει την έντονη αντίθεσή της στην αντιδημοκρατική και επικίνδυνη για τη δημοκρατία πράξη της τρικομματικής κυβέρνησης ( Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ) , την οποία και καταδικάζει.

Φάνηκε πλέον καθαρά ο κατήφορος της Κυβέρνησης που «αποφασίζει και διατάσσει»

με τα μνημόνια της βάρβαρης λιτότητας και με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, καταργώντας ουσιαστικά τη Βουλή και το Σύνταγμα.

Η διαχρονική αντίληψη της συντηρητικής παράταξης για ασφυκτικό έλεγχο της ενημέρωσης και χειραγώγηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που είναι ο στόχος του κλεισίματος της ΕΡΤ, υλοποιείται με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Ζούμε τη χειρότερη εκδοχή της δεξιάς μέσα από την τρικομματική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και από τα δεκανίκια της (ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ), παρά τις φιλότιμες προσπάθειες ακόμη και δημοσιογράφων της ΕΡΤ να αναδείξουν τον Σαμαρά ως εθνικό ηγέτη.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τους πολίτες, τους κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς, να συμπαρασταθούν στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ και να συμμετάσχουν ενεργά στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις απέναντι και σε αυτή την πρόκληση!

Η ΕΡΤ πρέπει να είναι ανοιχτή, κτήμα και πραγματική ιδιοκτησία όλων των ελλήνων πολιτών.

Δημοκρατική Συνεργασία

Πανελλήνια Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση

του Συλλόγου "Αλέξανδρος Δελμούζος"

Tags: ΕΡΤΠΑΣΚ/ΔΗΣΥ ΠΕ συλλόγου
Keywords
Τυχαία Θέματα