Ε ΕΛΜΕ Αθήνας: Ανακοίνωση για την ΕΡΤ

Ανακοινώσεις

Ε΄ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ Αθήνα, 12/06/2013

Θράκης 30 – Ταύρος

Τηλ. 210 3474876

[email protected]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η E΄ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ καταγγέλλει την κυβέρνηση που με πράξη νομοθετικού περιεχομένου αποφάσισε το κλείσιμο δημόσιων οργανισμών και φορέων, μεταξύ αυτών και της ΕΡΤ.

Αποτέλεσμα αυτής της απαράδεκτης και αντεργατικής απόφασης θα είναι η απόλυση χιλιάδων εργαζομένων. Επιπλέον, όσον αφορά την ΕΡΤ, με την κατάργησή της, εκχωρείται η ενημέρωση και πληροφόρηση του λαού στις μονοπωλιακές επιχειρήσεις που έχουν συμφέρον από την εμπέδωση της αντιλαϊκής μνημονιακής πολιτικής. Τίθεται έτσι σοβαρό θέμα δημοκρατίας και συνταγματικής τάξης.

Η Ε΄ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ εκφράζει την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και όλων των δημόσιων φορέων. Τους καλεί να μην σκύψουν το κεφάλι. Να μην τρομοκρατηθούν. Να οργανώσουν την πάλη τους, την αντίστασή τους απέναντι στην πολιτική που τους πετάει στο δρόμο και στον καιάδα της ανεργίας. Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας. Μαζί με όλους τους εργαζόμενους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να δώσουμε τη μάχη για την απόκρουση και την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ .

Tags: ΕΡΤΕ ΕΛΜΕ Αθήνας
Keywords
Τυχαία Θέματα