Στοιχεία- σοκ για τον πρόεδρο των εργαζομένων της ΕΡΤ- Κατηγορείται ότι εισέπραττε παράνομα επίδομα

Την ώρα που οι χιλιάδες εργαζόμενοι της ΕΡΤ από χθες το βράδυ δίνουν τον δικό τους αγώνα για να παραμείνει ζωντανή η φωνή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης πληθαίνουν ταυτόχρονα και οι φωνές για στελέχη του ιδρύματος τα οποία έχουν κατηγορηθεί από την δικαιοσύνη για παράνομες πράξεις που σύμφωνα με το κατηγορητήριο «έβλαψαν την δημόσια περιουσία της ΕΡΤ».

Μία από τις περιπτώσεις αυτές είναι του προέδρου των εργαζομένων της ΕΡΤ, Παναγιώτη Καλφαγιάννη τον οποίο η ΕΡΤ

έχει οδηγήσει στη δικαιοσύνη για απάτη κατ εξακολούθηση, έχει κερδίσει αγωγή εις βάρος του και έχει εκδοθεί τελεσίδικο παραπεμπτικό βούλευμα.

Σε λίγη ώρα μάλιστα με τον πρόεδρο θα έχουν συνάντηση για τον αγώνα των εργαζομένων οι κ. Βενιζέλος και Κουβέλης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες για την παρουσία του στο υπάρχον διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Όσο για τις συνθήκες που έφεραν την δημόσια ραδιοτηλεόραση στην παρούσα κατάσταση είναι γνωστό ότι ευθύνονται ανεξαιρέτως όλοι όσοι μέχρι σήμερα κυβερνούν αλλά και όλοι όσοι εκμεταλλεύθηκαν καταστάσεις προς ίδιον όφελος. Και σε καμία περίπτωση είναι αυτονόητο ότι δεν ευθύνονται οι χιλιάδες εργαζόμενοι που έστησαν με κόπο και ιδρώτα την δημόσια τηλεόραση και βρίσκονται στο δρόμο από τη μια στιγμή στην άλλη.

Δείτε τα σχετικά έγγραφα:

Keywords
Τυχαία Θέματα