Οι σύλλογοι εκπαιδευτικών, γυμναστές και γυμνάστριες ματαίωσαν στημένο σεμινάριο

Tweet Κατηγορία: Ανακοινώσεις

 

 

 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΕΣ ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΤΩΝ ΠΛΑΣΙΕ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ  ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΕΣ ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΤΩΝ ΠΛΑΣΙΕ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ  

Την ώρα που ένα κατάπτυστο δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, αναφέρει στοιχεία που διοχέτευσε το Υπουργείο Παιδείας που φέρουν 8.500 εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας, το 15%, δηλαδή 1-2 σε κάθε σχολείο, να έχουν κάποια ψυχική νόσο! ή να είναι επίορκοι! για να δικαιολογήσει πως χρειάζεται μια αξιολόγηση-εξπρές, ώστε να απολυθεί πάραυτα αντίστοιχος αριθμός εκπαιδευτικών, αποκαλύπτοντας έτσι τις κυνικές προθέσεις του Υπουργείου, που παρήγγειλε το δημοσίευμα, για σπίλωση και συκοφάντηση των μαχόμενων εκπαιδευτικών και με εργαλείο την αξιολόγηση–καρμανιόλα να προχωρήσει στον ακρωτηριασμό του κλάδου και στις χιλιάδες απολύσεις στο επόμενο διάστημα, οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών, οι μαχόμενοι εκπαιδευτικοί και οι περήφανοι «συνάδελφοι με τις φόρμες» έδειξαν πως έχουν «σώας τας φρένας» και «δε μασάνε κουτόχορτο»:

Ματαίωσαν, την Τρίτη 12 Δεκ 2012, το νιοστό για φέτος  σεμινάριο στη Φ.Α, που προπαγάνδισε προκλητικά το «νέο σχολείο», που εντατικοποίησε το πρόγραμμα και τη ζωή όλων των συναδέλφων Γυμναστών, ενέπλεξε τους Δήμους στην εκπαιδευτική διαδικασία και έβαλε απροκάλυπτα στην ατζέντα του την προώθηση της αξιολόγησης.

Στείλαμε στο Υπουργείο, στους διοργανωτές, στους πλασιέ της αξιολόγησης και όσους λυμαίνονται κονδύλια και προγράμματα για αυτό το σκοπό, που αποτελούν στην πράξη το δούρειο ίππο για τις απολύσεις και την ομηρία των συναδέλφων, ένα σαφέστατο μήνυμα: Την εποχή της κόλασης του μνημονίου και της λεηλασίας της ζωής μας δε θα νομιμοποιήσουμε τους όρους της σφαγής. Θα αγωνιστούμε με κάθε πρόσφορο τρόπο για να αντισταθούμε στα άθλια σχέδια του εργασιακού μας αφανισμού.

Χαιρετίζουμε τους συλλόγους « η Αθηνά», «Γ.Σεφέρης»  «Αριστοτέλης» που στήριξαν την κινητοποίηση, τους συναδέλφους που ήρθαν από τα σχολεία τους και κυρίως τους ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ και τις ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΕΣ που με την περήφανη συναδελφική και αγωνιστική τους στάση, στήριξαν τις συλλογικές θέσεις, τασσόμενοι με το εκπαιδευτικό κίνημα, και δεν άφησαν τους διοργανωτές να παίξουν το παιχνίδι του διχασμού και της διάσπασης.

Σας καλούμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί τον αγώνα, να μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους για μην περάσουν τα σχέδια του εργασιακού μας αφανισμού, για να νικήσουν οι ανάγκες μας, όχι η Τρόϊκα, η κυβέρνηση και οι πλασιέ της πολιτικής τους. 

Tags: αξιολόγηση Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα