Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Εκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 1/4

Tweet

Γ΄ ΕΛΜΕ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη 30/03/2014

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 54622

[email protected]

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Η Γ΄ ΕΛΜΕ-Θ καλεί όλους τους συναδέλφους/σες που ανήκουν στη δύναμή της (μόνιμους, αναπληρωτές, ωρομίσθιους), καθώς και τους συνταξιούχους συναδέλφους την

Τρίτη 1/04/2014 ώρα 7.00 μ.μ

στην αίθ. εκδηλώσεων του 1ου Λυκείου Συκεών, Επταπυργίου 15

σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

για τον καθορισμό της συλλογικής δράσης και στάσης μας απέναντι στα σχέδια του Υπουργείου Παιδείας για την αυτοαξιολόγηση-αξιολόγηση και την προετοιμασία της απεργίας στις 9 Απρίλη.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Λίγες μόνο μέρες μετά την απόλυση Δημοσίων Υπαλλήλων για πρώτη φορά από το 1911! και μετά την οριστική αποτυχία επιβολής της αυτοαξιολόγησης από τους μηχανισμούς του Υπουργείου Παιδείας και τους γνωστούς υποτακτικούς που παρασιτούν σε όλη την κλίμακα της διοίκησης της εκπαίδευσης, την ευθύνη για την «τελική λύση» αναλαμβάνει πλέον ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Αυτή τη φορά ο Υπουργός «επιστρατεύει» παράνομα τους διευθυντές των σχολικών μονάδων και «εντέλλεται» τη μετατροπή των σχολείων σε «Κρανίου τόπο». Θυμίζουμε τον προκλητικό τρόπο με τον οποίο πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και τα παπαγαλάκια των συστημικών ΜΜΕ πανηγύριζαν εδώ και μήνες αλαζονικά και προκαταβολικά για «το πλεόνασμα συναίνεσης» του κλάδου στην αυτό-αξιολόγηση. Όμως σήμερα όχι μόνον «η θνήσκουσα» κατά τον κ. Υπουργό «συντεχνία ολίγων συνδικαλιστών» αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των δάσκαλων και καθηγητών απέρριψε στην πράξη την λεγόμενη «αυτοαξιολόγηση» μια για πάντα.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Όλοι στις γενικές συνελεύσεις, τις κινητοποιήσεις και την απεργία στις 9 Απρίλη για να ανατραπεί τώρα η πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ με μαζικούς κοινωνικούς αγώνες.

Κανείς μαθητής, κανένα σχολείο, κανείς εκπαιδευτικός δεν περισσεύει!

Tags: Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκηςαυτοαξιολόγησηαξιολόγησηομάδες εργασίας Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα