Σύλλογος ΠΕ Ανω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής: Η αξιολόγηση δεν θα περάσει. Εκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 2/3

Tweet

Η αξιολόγηση δε θα περάσει.

Έκτακτη ΓΣ την Τετάρτη 2 του Απρίλη.

Συνάδελφοι - συναδέλφισσες,

Συνεδρίασε σήμερα 28/3/2014 το ΔΣ του συλλόγου μας, υπό το βάρος αρνητικών εξελίξεων στο θέμα της αξιολόγησης και της διάλυσης του δημόσιου σχολείου.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του συλλόγου μας με ημερομηνία 24-3-2014 και τίτλο «ΝΕΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΗΣΗ» το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

· Να καλέσει σε έκτακτη σύσκεψη τους/τις διευθυντές/ριες των δημοτικών και τους/τις προϊστάμενους των νηπιαγωγείων

την Τρίτη 1 του Απρίλη στις 14.00 στο 4ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων.

· Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 2/4/2014. Επίσης καλούμε τη ΔΟΕ να προχωρήσει σε κύκλο Γενικών Συνελεύσεων μέχρι την Τετάρτη 2 του Απρίλη και ολομέλεια προέδρων την Πέμπτη 3 του Απρίλη με εισήγηση που θα έχει ξεκάθαρο προσανατολισμό για την κλιμάκωση του αγώνα με στόχο το μπλοκάρισμα, την ακύρωση και την κατάργηση του θεσμικού πλαισίου της αξιολόγησης.

· Καλούμε το ΔΣ της ΔΟΕ να προχωρήσει άμεσα σε σύκεψη των ΔΣ των Συλλόγων ΠΕ Αττικής για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα.

· Επιπλέον το ΔΣ της ΔΟΕ να διερευνήσει και να εξανλτήσει τη δυνατότητα και νομικών ενεργειών ενάντια στην επιβολή της αξιολόγησης (γνωμοδότηση νομικού συμβούλου, νομική και συνδικαλιστική στήριξη των δράσεών μας, ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης του υπουργείου).

· Ο Σύλλογός μας να καλέσει εγγράφως τους σχολικούς συμβούλους των σχολείων ευθύνης του, να μην συμμετέχουν στα σεμινάρια της ντροπής από 4/4 έως 6/4 στο υπουργείο παιδείας. Ήδη υπάρχει σε αυτήν την κατεύθυνση η κοινή ανακοίνωση των Συλλόγων ΠΕ προς τους σχολικούς συμβούλους που εκδόθηκε στις 20 Μαρτίου 2014.

· Έκδοση κοινής αφίσας των συλλόγων ΠΕ Αττικής για την εναντίωση στην αξιολόγηση, την αποδόμηση της δημόσιας εκπαίδευσης και την κατάργηση μορφωτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων καθώς και τη δημιουργία ραδιοφωνικού σποτ με βάση την πρόταση που κατέθεσε ο Σύλλογος Περικλής.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ – ΖΕΦΥΡΙΟΥ – ΦΥΛΗΣ

www.p-e-filis.gr ...

Άνω Λιόσια 28.3.2014

[email protected]

Προς:

Τα μέλη του Συλλόγου, ΔΟΕ, Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε., Αιρετούς Δ Αττικής, Αιρετούς

ΑΠΥΣΠΕ Αττικής, Αιρετούς ΚΥΣΠΕ, συμβούλους σχολικής και προσχολικής αγωγής της

περιοχής μας.

Tags: Σύλλογος ΠΕ Ανω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλήςαυτοαξιολόγησηαξιολόγησηομάδες εργασίας Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα