Διευκρινίσεις σχετικά με τα σεμινάρια ημερίδες της Φυσικής Αγωγής, του Νικ. Τριπόδη

Ανακοινώσεις

Δελτίο τύπου:

Διευκρινίσεις σχετικά με τα σεμινάρια ημερίδες της Φυσικής Αγωγής.

Το προγραμματισμένο σεμινάριο με θέμα "Η αρχιτεκτονική της διδασκαλίας", που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 12.00 με 14.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Γαλατσίου, δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω κατάληψης της αίθουσας από τους συλλόγους εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης «η Αθηνά» και «Γ. Σεφέρης».

Διαβάστε το έγγραφο του Σχολικού Συμβούλου Φυσικής Αγωγής Νικολάου Τριπόδη

Δελτίο

τύπου: Διευκρινήσεις σχετικά με τα σεμινάρια-ημερίδες Φυσικής Αγωγής

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το προγραμματισμένο σεμινάριο με θέμα «Η αρχιτεκτονική της διδασκαλίας», που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 12.00 με 14.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Γαλατσίου, δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω κατάληψης της αίθουσας από τους συλλόγους εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης «η Αθηνά» και «Γ. Σεφέρης».

Αφορμή για την κατάληψη αποτέλεσε η 15λεπτη ενότητα του προγράμματος «Ορισμός κριτηρίων αξιολόγησης εκπαιδευτικών στα Πρότυπα Πειραματικά σχολεία», σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση με αριθμό Φ.361.22/116672/Δ1/01-10-2012.

Επειδή όμως, ορισμένα άτομα εγκλωβισμένα στις αδυναμίες τους και τα πάθη τους, αρνούμενα το δημοκρατικό διάλογο, ισοπέδωσαν κάθε αρχή και αξία, σπιλώνοντας την προσωπικότητά μου με φράσεις όπως «αρκετά χρήματα έφαγες από τα σεμινάριά σου» κ.α., δηλώνω κατηγορηματικά ότι από τα 50 και πλέον σεμινάρια-ημερίδες που έχω πραγματοποιήσει ως Σχολικός Σύμβουλος, κανένα δεν έχει ενταχτεί σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα και δεν έχουν επιδοτηθεί από δημόσιο φορέα. Αντιθέτως, οι συνδιοργανωτές των σεμιναρίων-ημερίδων (Όμιλος Ιατρικού Αθηνών-Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού, Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος, Νεανική Εστία Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου, Αρσάκεια Τοσίτσεια Σχολεία, 1ο Γυμνάσιο-1ο ΓΕΛ Παπάγου, Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού, Γερμανική Σχολή Αθηνών, Eθνομουσικολογικό Ίδρυμα Πέτρου Γ. Ζήση, Δήμος Παπάγου-Χολαργού, Σχολή Μωραΐτη, Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών, Δήμος Γαλατσίου, κ.α.), προσέφεραν τη φιλοξενία τους, την τεχνική υποδομή, κατά περίπτωση το επιστημονικό προσωπικό τους και τα ροφήματα (σε ορισμένες δε περιπτώσεις ήταν δική μου προσφορά).

Επιπλέον, δηλώνω ότι δεν πρόκειται να σιωπήσω ούτε να καταστώ όμηρος κανενός, επιφυλάσσομαι δε κάθε νομίμου δικαιώματός μου και θα συνεχίσω το καθημερινό μου έργο και τη συνεχή προσπάθεια για την ποιοτική αναβάθμισή μας.

Συνημμένο: Ανακοίνωση συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης «η Αθηνά»

Νικόλαος Τριπόδης

Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής

Tags: Νικόλαος ΤριπόδηςΦυσική Αγωγή
Keywords
Τυχαία Θέματα