26 στιγμές που σε κάνουν να πιστεύεις στους ανθρώπους

Κοινωνία

1. Οι γονείς έκαναν το αναπηρικό καροτσάκι του γιου τους παγωτατζίδικο, του έφτιαξαν και στολή και πήγε ο μικρός στη γιορτή με τις μεταμφιέσεις. 2. Ο Σκοτ έχει σύνδρομο Ντάουν και του αρέσει να παίρνει γράμματα. Ε παίρνει πάρα πολλά. Χιλιάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν.

Via: mashable.com3. Ο ευγενικός ξένος που σκέφτηκε να σκεπάσει το αυτοκίνητο με το ανοικτό παράθυρο για να μην βραχεί. Via: i.imgur.com4. Ο γιατρός που προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του μετά τον τυφώνα Σάντι.
Via: shortformblog.com5. Οι άνθρωποι που βοηθούν όπως μπορούν. Via: facebook.comVia: reddit.comVia: @andjustice4some

Υπάλληλοι νοσοκομείου κάνουν ανθρώπινη αλυσίδα για να μεταφέρουν πράγματα στο 13ο όροφο στη Νέα Υόρκη.

Via: facebook.com6. Το ηλικιωμένο ζευγάρι που είδε τον ευατό τους σε δύο νεαρούς γονείς. Via: i.imgur.com7. Το μικρό αγοράκι από τη Λιβύη που δεν πιστεύει στο μίσοςVia: facebook.com8. Οι γονείς που έκαναν τατουάζ στις κοιλιές τους την αντλία της ινσουλίνης για να μη νιώθει "διαφορετικός" ο γιος τους. Via: 4.bp.blogspot.com9. Ο αστυνομικός που αγόρασε παπούτσια σε άστεγο.

Via: facebook.com

10. Ο 13χρονος τυφλός Γκέιτζ κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Via: millcreekmultimedia.comVia: millcreekmultimedia.comΤου έφτιαξαν τούρταVia: millcreekmultimedia.com11. Η ομάδα ποδοσφαίρου στο Μίσιγκαν έδωσε την ευκαιρία σε ένα παιδί με σύνδρομο Ντάουν να ξεκινήσει την καριέρα του. Source: Courtney Sacco / via: annarbor.comSource: Courtney Sacco / via: annarbor.comSource: Courtney Sacco / via: annarbor.com12. Φοιτητές στο Τέξας σχηματίζουν ανθρώπινη αλυσίδα.

13. Αυτός ο γενναίος πιτσιρικάς βρήκε το θάρρος και στάθηκε δίπλα και έγραψε στο τετράδιό του ότι ο θεός δεν μισεί κανέναν

Via: facebook.comVia: facebook.com14. Αυτή η γυναίκα προφυλάσσει τον άστεγο από τη βροχήVia: 1.bp.blogspot.com15. Ο συγκεκριμένος φύλακας στη χώρα του Disney αγαπάει πολύ τη δουλειά του.Via: reddit.com16. Οι ήρωες της Ισλανδίας οι οποίοι έσωσαν το αρνάκι μέσα σε σφοδρή χιονοθύελλα Via: vi.reddit.com17. Το μικρό κοριτσάκι που σκέφτηκε γρήγορα και έσωσε τη μητέρα της χτυπώντας την με ένα κομμάτι πίτσα. 18. Το μικρό κοριτσάκι λατρεύει το σκύλο της ακόμη κι αν έχει μόνο τρία πόδια. Source: twentytwowords.com / via: cheezburger.com19. Διάσημος αθλητής του ράγκμπι επισκέπτεται τον πιο μεγάλο θαυμαστή του. Via: i.imgur.com20. Η συνεργασία δύο αδερφών για να σώσουν το γατάκι21. Ο μικρός 9χρονος Κέιν δεν πίστευε ότι η κοινότητά του θα τον στήριζε τόσο.

Δείτε όλη την ιστορία ΕΔΩ.

22. Αυτός ο αθλητής, κάθε χρόνο, δίνει μέρος από τα κέρδη του σε παιχνίδια για παιδιά που έχουν ανάγκη. Στα χέρια του κρατάει αποδείξεις 19.000 δολαρίων

23. Η απίστευτη ιστορία αγάπης ανθρώπου με το σκύλο του. Φωτογραφία που την έχουμε δημοσιεύσει ξανά και αξίζει πάλι το σχόλιό μας. Ο άνθρωπος αυτός μπαίνει στη λίμνη για να ηρεμήσει το σκύλο του από τους πόνουςπου έχει από την αρθρίτιδα. Ο γεράκος σκύλος δεν μπορεί να κοιμηθεί και ανακουφίζεται μόνο μέσα στο νερό.

Δεν είναι ίσως η πιο υπέροχη φωτογραφία του 2012;

Source: johnschoep.zenfolio.com / via: facebook.com

24. Καραμελίτσες από τους γονείς της χρονιάς που μοίρασαν το παρακάτω στους επιβάτες της πτήσης τους.Via: dailymail.co.uk25. Το ζευγάρι αυτό παρέμεινε μαζί παρά τα όσα συνέβησαν. Via: timdoddphotography.com26. Κάθε μία στιγμή σαν αυτή.

buzzfeed.com επιμέλεια: alfavita.gr

Tags: στιγμές2012
Keywords
Τυχαία Θέματα