Πες μου τι σαλάτα είσαι, να σου πω αν ταιριάζουμε

Η αλυσίδα υγιεινών εστιατορίων Just Salad με υποκαταστήματα στη Νέα Υόρκη, το Τόκυο και τη Σινγκαπούρη αποφάσισε να φέρει τους πελάτες της πιο κοντά, λανσάροντας την εφαρμογή για κινητά SaladMatch. Ο χρήστης ακολουθώντας μερικά απλά βήματα μπορεί να βρει το άλλο του μισό, με το οποίο τον ενώνει το κοινό γούστο για... σαλάτα!

Αφού κατεβάσει την εφαρμογή και συνδεθεί μέσω Facebook, ο χρήστης διαλέγει την πόλη που διαμένει (Τόκυο ή Νέα

Υόρκη - για τη Σινγκαπούρη δεν ισχύει ακόμη), το κατάστημα που συχνάζει καθώς και τις ώρες που το επισκέπτεται συχνότερα (μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ). Στη συνέχεια επιλέγει τον τύπο σαλάτας που τον αντιπροσωπεύει.

Οι επιλογές αρκετές· διαλέγεις αν είσαι χορτοφάγος, λάτρης του κρέατος, αν τρώς μόνο σάντουιτς, αν προτιμάς τα εποχικά υλικά, αν τρώς σαλάτες χωρίς γλουτένη, αν θέλεις να φτιάχνεις τη δικιά σου σαλάτα ή δοκιμάζεις τις σαλάτες που προτείνουν οι σεφ. Το παιχνίδι ξεκινά και το τελευταίο, και πιο σημαντικό, βήμα είναι η πλοήγηση στα προφίλ των άλλων «διαθέσιμων» για σαλατοραντεβού χρηστών. Φωτογραφία, ηλικία και τύπος σαλάτας αρκούν για να βρει κανείς το άλλο του μισό!

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη για κινητά Apple.

Keywords
Τυχαία Θέματα