Οινοχόος online

Καλοκαίρι 2013 και είμαστε πάλι μαζί σε μια καινούργια διαδικασία επικοινωνίας. Γιατί οι παλιές φιλίες βρίσκουν πάντα τον τρόπο να κρατάνε την επαφή τους. Κι η δική μας φιλία σχεδόν 10 χρόνια τώρα έχει αποδείξει πως αντέχει στον χρόνο και στα σημεία του καιρού.

Για όλους εμάς στην ομάδα του Οινοχόου η χαρά είναι μεγάλη, γιατί δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να χάσουμε την επικοινωνία μας. Επικοινωνία που έχει πάντα σαν βάση και κεντρικό της άξονα το κρασί και τα αποστάγματα. Δεν μένουμε όμως στενά σ’ αυτά. Στόχος και

διάθεσή μας είναι να μπορέσουμε, τις δύσκολες μέρες που όλοι περνάμε, να τις μοιραστούμε, και να τις κάνουμε λίγο, έστω λιγουλάκι, καλύτερες. Αν μπορέσουμε κάποιες στιγμές να ξεφεύγουμε από την πικρή πραγματικότητα και να της δίνουμε την νοστιμιά μιας γουλιάς κρασιού, ενός μεζέ, τη ζεστασιάς μιας φιλικής παρέας, τότε ίσως καταφέρουμε να περάσουμε λίγο πιο ανώδυνα τις δυσκολίες.

Ανατρέποντας την μιζέρια, την κατάθλιψη, την σκοτεινιά, την απομόνωση. Κάνοντας «σχολή» την ανέξοδη πολυτέλεια που απαιτεί μόνο έξυπνες λύσεις και αισιοδοξία. Έλατε λοιπόν να κάνουμε σήμερα την αρχή γιορτάζοντας την ολοκαίνουργια σελίδα μας. Ελάτε να ανοίξουμε ένα υπέροχο ελληνικό αφρώδες κρασί που θα κάνει γιορτή την καθημερινή και ξεπερνώντας τα καθιερωμένα να βάλουμε κι ένα τηγάνι στη φωτιά και με τις συνταγές του Γαστρονόμου, να φτιάξουμε στραπατσάδες ευφάνταστες και πεντανόστιμες. Να καλέσουμε και δυό φίλους και να πιούμε στη ζωή που ότι και να γίνει μόνο μπροστά ξέρει να πηγαίνει! Στην υγειά μας!

Οι επιλογές του Οινοχόου

Ακακίες sparkling, Κτήμα Κυρ Γιάννη, 11,00€Blink brut, Πιέρια Ερατεινή, 11,00€Μοscato d’ Ifestia, Χατζηγεωργίου, 10,00€Aurelia, Ζοίνος, Ζίτσα, 11,00€Silk ΚΑΙΡ, 12,00 €Αμύνταιο ξηρό ροζέ, 10,00 €
Keywords
Τυχαία Θέματα