Η Agrino στηρίζει την εκστρατεία «Τροφός»

Η εκστρατεία «Τροφός» αποτελεί μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών ΚΕΦΙ Αθηνών.

Εύστοχα και διορατικά είχε διατυπώσει ο Ιπποκράτης πως “Η τροφή σου να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου να είναι η τροφή σου” τονίζοντας πως η διατροφή αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της υγείας. Επιπλέον, όπως είμαστε πλέον σε θέση να γνωρίζουμε μέσα από πολλές σύγχρονες έρευνες αποδεικνύουν, η διατροφή μπορεί να αποτελέσει και μία γερή ασπίδα κατά του καρκίνου.

Η Agrino επέλεξε

να στηρίξει δυναμικά, ως κύριος χορηγός, την εκστρατεία «Τροφός», που σκοπό έχει την ουσιαστική ενημέρωση του κοινού για τη σημασία της διατροφής στην πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου.

Η ασθένεια του καρκίνου επηρεάζει όχι μόνο τους ασθενείς, αλλά και τις οικογένειές τους, αφορώντας, τελικά, σημαντικό αριθμό ανθρώπων. Για αυτό, είναι σημαντικό να παραμείνουμε όλοι ευαισθητοποιημένοι και να βοηθήσουμε με το δικό μας τρόπο στη γνωστοποίηση, ότι η σωστή διατροφή μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση και πρόληψη του. Η Agrino, ως εταιρία παραγωγής δύο ομάδων τροφίμων, εξ ορισμού πολύτιμων για κάθε οργανισμό, του ρυζιού και του οσπρίου, στέκεται εμπράκτως δίπλα σε αυτή την προσπάθεια.

Τα προϊόντα της εταιρείας, που καλλιεργούνται στην Ελλάδα και παράγονται σύμφωνα με τους κανόνες της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής, προσφέρουν στο κοινό μία ποιοτική και αξιόπιστη διατροφικά επιλογή. Η εφαρμογή των κανόνων της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής, που εξασφαλίζουν την ορθολογική περιβαλλοντική διαχείριση της καλλιέργειας και την οικολογική φροντίδα της καθώς και την ορθολογική χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων και λιπασμάτων, όπως ορίζει η ευρωπαϊκή νομοθεσία, θωρακίζει τη φυσική αξία των προϊόντων, ώστε να φτάνουν στα χέρια του καταναλωτή με απόλυτη ασφάλεια και με αναλλοίωτα τα θρεπτικά τους συστατικά.

Η εκστρατεία περιλαμβάνει μια σειρά από επικοινωνιακές δράσεις, οι οποίες θα προσεγγίσουν το κοινό στους χώρους των ογκολογικών κλινικών, σε φαρμακεία, μέσα από τη διοργάνωση ημερίδων κι εκδηλώσεων, αλλά και μέσω του διαδικτύου και των ΜΜΕ.

Πολύτιμες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.trophos.gr, την επίσημη ιστοσελίδα της εκστρατείας, η οποία περιλαμβάνει τόσο αποτελέσματα ερευνών σχετικά με τις αντικαρκινικές ιδιότητες τροφών, άρθρα, τροφο-λεξικό, καθώς και forum όπου οι χρήστες μπορούν να ρωτήσουν έμπειρους διαιτολόγους-διατροφολόγους για θέματα που αφορούν την αντικαρκινική διατροφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Agrino, Τροφός,Agrino, trofos