Η CHIQUITA σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά

Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα μικρών και μεγάλων, υποστηρίζει την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Ελληνικών Μαριονεττών «Το μυστικό του Αη Βασίλη» στο Golden Hall.

Την Κυριακή 21/12 πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Golden Hall, όπου μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη μαγεία των Χριστουγέννων

και ταξίδεψαν στον παραμυθένιο κόσμο των Ελληνικών Μαριονεττών. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την παράσταση αλλά και να θαυμάσουν τις όμορφες εκθέσεις μαριονέττας. Η Chiquita χάρισε ακόμα περισσότερα χαμόγελα μοιράζοντας φρούτα και δώρα στους προσκεκλημένους αλλά και σε όσους βρέθηκαν στο εμπορικό κέντρο.

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν καθημερινά μέχρι τις 5 Ιανουαρίου και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας.

Τους επόμενους 2 μήνες, Ιανουάριο και Φεβρουάριο, οι Ελληνικές Μαριονέττες θα πραγματοποιήσουν παραστάσεις ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα και σε Δημοτικά σχολεία της Αττικής, με την ευγενική υποστήριξη της Chiquita και βασικό στόχο την προώθηση της υγιεινής διατροφής.

The post Η CHIQUITA σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά appeared first on Νηστικό Αρκούδι - Συνταγές Μαγειρικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
CHIQUITA, Χριστουγεννιάτικη,CHIQUITA, christougenniatiki