Το Madame Ginger δημιουργεί μοναδικά DIY Food Kits!

H ομάδα του Food Blog Madame Ginger, δημιουργεί πρωτότυπα DIY Food Kits και κλείνει στις πιο απίθανες συσκευασίες όλα τα υλικά που χρειάζεστε για να φτιάξετε στο σπίτι νόστιμες συνταγές!

Όλα τα υλικά που χρειάζεστε για σπιτικές μουστάρδες & κέτσαπ, νόστιμες μαρμελάδες και chutneys, έτοιμα μείγματα μπαχαρικών για αλμυρές & γλυκές δημιουργίες και ότι άλλο μπορείτε

να φανταστείτε, έρχονται κλεισμένα σε κουτάκια για να τα δημιουργήσετε μόνοι σας στο σπίτι! Με ακριβείς οδηγίες και συνταγές από την Madame Ginger και όλα τα υλικά μετρημένα & ζυγισμένα, τα Food Kits έρχονται για να σας βάλουν ξανά στην κουζίνα και να δημιουργήσετε νοστιμιές…

Κάθε DIY Food Kit, είναι μοναδικά σχεδιασμένο από τις Lunik.Lab, με δοκιμασμένες συνταγές από την Madame Ginger και ξεχειλίζει από βαζάκια, κουτάκια, αρώματα και φρέσκα υλικά! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ανοίξετε και να ακολoυθήσετε ακριβώς τις οδηγίες…Όλα τα άλλα τα έχουμε κάνει εμείς για εσάς!

Για την περίοδο του Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου η ομάδα του Food Blog Madame Ginger έχει δημιουργήσει 4 ξεχωριστές συνταγές:

- Σπιτική μουστάρδα

- Σπιτική κέτσαπ.

- Chutney Μήλο με Ginger

- Μείγματα μπαχαρικών για Αλμυρές & Γλυκές δημιουργίες

Δημιουργήστε με την Madame Ginger στο σπίτι ή κάντε τα πιο πρωτότυπα δώρα στους foodies φίλους σας! Για περισσότερες πληροφορίες & παραγγελίες απευθυνθείτε στο [email protected] & στο 6957.217.317.

#MadameGinger #DIYFoodKits

The post Το Madame Ginger δημιουργεί μοναδικά DIY Food Kits! appeared first on Νηστικό Αρκούδι - Συνταγές Μαγειρικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα