Ζοσέ, έχεις νέο «εχθρό»!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΖοσέ, έχεις νέο «εχθρό»!Τετάρτη, Οκτώβριος 7, 2015 - 17:35

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει συνηθίσει να («βλέπει» ή να) αντιμετωπίζει «εχθρούς». Η συχνά προκλητική συμπεριφορά του μάλλον το κάνει πιο εύκολο.

Κι ενώ τη Δευτέρα βρήκε σύμμαχο τη διοίκηση της Τσέλσι, που τον στήριξε παρά το κάκιστο ξεκίνημα, που φέρνει τους πρωταθλητές Αγγλίας στη 16η θέση της Πρέμιερσιπ με 8β. -χειρότερη επίδοση μετά τον Οκτώβριο του 1978-, την επομένη άκουσε νέα κριτική από έναν αντίπαλο από το... πουθενά.

Ο Φάμπιο

Καπέλο, μέχρι πρόσφατα ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας και άλλοτε κόουτς των Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα, Εθνικής Αγγλίας (14 τίτλοι καριέρας, μεταξύ των οποίων ένα Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μίλαν και 5 πρωταθλήματα Ιταλίας) έριξε «σπίθα» στη «φωτιά» της κριτικής και των «σεναρίων» απόλυσης του «Μου». Λέγοντας σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο FOX Sports ότι ο Πορτογάλος προπονητής της Τσέλσι «συνηθίζει να “καίει” τους παίκτες του μετά από ενάμισι ή δύο χρόνια. Το είχα προσέξει όταν ήταν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα επιβεβαιώθηκε. Εχει κάνει λάθη τακτικής και δεν προετοιμάζει σωστά την ομάδα του». Ο Μουρίνιο (των 22 τίτλων, εκ των οποίων 2 Τσάμπιονς Λιγκ) δεν σχολίασε την «επίθεση» και μίλησε μόνο για την πιθανή πρόσληψή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2013. Επισημαίνοντας πως «ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον δεν θα μπορούσε να με πείσει, γιατί ήξερε ότι, αποχωρώντας από τη Ρεάλ, ήθελα μόνο να επιστρέψω στην Τσέλσι».

Γ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα