Στο σφυρί η βίλα Εντερπράιζ

ΚΟΣΜΟΣΣτο σφυρί η βίλα ΕντερπράιζΤετάρτη, Οκτώβριος 7, 2015 - 17:07

Εμπνευσμένη από το «Σταρ Τρεκ», διαθέτει χώρους σαν το εσωτερικό του θρυλικού διαστημόπλοιου και η τιμή πώλησης της είναι στα 1.000.000 ευρώ!

Τη θεματική βίλα που είναι εμπνευσμένη από το «Σταρ Τρεκ» θα μπορέσει να κάνει δική του όποιος από τους λάτρεις της σειράς ή των ομώνυμων ταινιών διαθέτει αρκετά παχύ πορτοφόλι. Ο σημερινός ιδιοκτήτης της κατοικίας, που -ω! τι έκπληξη- είναι φανατικός του «Σταρ Τρεκ», την πουλάει προς 1.100.000 ευρώ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Τα δωμάτιά της αναπαράγουν με κάθε λεπτομέρεια

το εσωτερικό του Εντερπράιζ, χωρίς ωστόσο να λείπουν οι πινελιές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και άλλους τόπους, σαν αυτούς ίσως που μπορεί να επισκέφτηκε το θρυλικό διαστημόπλοιο.

Βλέποντας το εξωτερικό της βίλας στο Φρέντσγουντ του Τέξας, νομίζει κανείς ότι είναι ένα τυπικό αρχοντικό. Χτισμένη μέσα σε καταπράσινο κήπο, με θέα μια όμορφη λίμνη, έχει επένδυση από πέτρα και σκεπή με κεραμίδια, ενώ ξεχωρίζει το κτίσμα που μοιάζει με μικρό στρογγυλό πύργο. Oταν όμως περάσει την είσοδο, μπαίνει στον μαγικό κόσμο του «Σταρ Τρεκ». Το δυνατό σημείο της βίλας θεωρείται η αίθουσα πολυμέσων, που είναι πιστό αντίγραφο της γέφυρας του Εντερπράιζ. Στον χώρο υπάρχει γιγάντια οθόνη κινηματογράφου, ενώ ο ψηφιακός «διαστημικός» θόλος δίνει την αίσθηση ότι είσαι στο πιλοτήριο του «κάπτεν Κερκ».

Το καθιστικό με την κουζίνα βρίσκονται κάτω από τα αστέρια, καθώς ψηφιακός θόλος αναπαράγει με λεπτομέρεια τμήματα του Διαστήματος, σαν αυτά που έβλεπε από το Εντερπράιζ ο πλοίαρχος Κερκ και το πλήρωμά του. Τα χρώματα και η διακόσμησή του παραπέμπουν στην κουζίνα του διαστημόπλοιου.

Ο νέος ιδιοκτήτης του μπορεί να διαλέξει σε ποια από τις πέντε κρεβατοκάμαρες θα κοιμηθεί. Οι τέσσερις εμπνέονται από τη διάσημη σειρά επιστημονικής φαντασίας, με τα κρεβάτια να είναι ολόιδια με τις κουκέτες στις οποίες κοιμάται το πλήρωμα του διαστημόπλοιου όσο διαρκούν τα ταξίδια στο υπερπέραν. Η πέμπτη είναι μια ξεχωριστή νότα που θέλησαν να δώσουν στο συγκρότημα οι δημιουργοί του. Είναι αντίγραφο μεσαιωνικής κρεβατοκάμαρας, με ξύλινη επένδυση, σαν αυτές στις οποίες κοιμούνταν οι βασιλείς, ίσως, σε έναν από τους πολλούς πλανήτες που επισκέφτηκαν οι ήρωες του «Σταρ Τρεκ».

Οι αρχιτέκτονες δημιούργησαν τέσσερις τουαλέτες με φουτουριστική διακόσμηση, ενώ υπάρχει και εσωτερική πισίνα σε τροπικό στιλ. Τέλος, η βίλα διαθέτει δωμάτιο για παιχνίδια, ειδικό χώρο οικογενειακών συναντήσεων και τρεις θέσεις στάθμευσης. Για αυτοκίνητα, όχι για διαστημόπλοια!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα