ΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (07.10.15)

TV GOSSIPΑπό την Αλεξάνδρα ΤσόλκαΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (07.10.15)Τετάρτη, Οκτώβριος 7, 2015 - 17:12

Βοά το διαδίκτυο από τις σκληρές κριτικές! Σαρκάζουν τα social media, κάποιες στιγμές με χιούμορ, κάποιες άλλες με σαρκοφαγική διάθεση. Δεν είδα την πρώτη εκπομπή του ζεύγους Σκορδά (κεντρική φωτό) - συζύγου, αλλά ούτε και τη δεύτερη, πιθανόν ούτε και καμία άλλη στη συνέχεια, διότι... δεν επιθυμώ! Ομως, τηλεθεατές μου, αφού τόσο «καρακατσουλιό» ήταν, όπως διηγείστε, ποιοι κάθισαν και τους είδαν και έκαναν τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης;

*

Το

ερώτημα είναι ρητορικό! Ολοι -σχεδόν!- όσοι μάλλον λατρεύουμε να τους μισούμε δεν χάσαμε δευτερόλεπτο από τους άτεχνους αρκουδιάρικους χορούς και τα κακόφωνα και κακοσυγχρονισμένα με το πλεϊμπάκ τραγούδια. Υπομονή; Μαζοχισμός; Διάθεση για χαβαλέ με το τι τραβάν οι άνθρωποι και το παίρνουν στα σοβαρά; Ποιος να ξέρει...

*

Το πρόβλημα στο «Happy day» με την έναρξη του «Πρωινού» δεν ήταν πάντως η ποιοτική ασχήμια, αλλά ότι το είχαν κάνει πρώτοι οι παρουσιαστές της συγκεκριμένης εκπομπής, άρα δεν ήταν πρωτότυπο! Γιατί έχουν κριτήρια ανάλυσης οι άνθρωποι!

*

Aκουγα λάθρα δύο στελέχη τηλεόρασης να συζητάνε για το πόσο θα αντέξει ο Μουτσινάς (φωτό) με την Μπεκατώρου στην κοινή εκπομπή τους και αν θα βγάλουν Χριστούγεννα. Επειδή και ο Μουτσινάς και η Μπεκατώρου είναι μοναδικές προσωπικότητες στην τηλεοπτική κοινοτοπία και πλαστικοποίηση, θέλω να βγουν ψεύτες!

*

Δεν είναι εποχές για έναν αρχηγό-κομματάρχη-σημαιοφόρο και πανελάκια- παραστάτες, αλλά για εκπομπές όπου οι καλύτεροι ενώνουν δυνάμεις για να ενδιαφερθεί ένα κοινό κουρασμένο, υποψιασμένο, αδιάφορο από το προβλεπόμενο και το κοινότοπο που του δείχνουν συνήθως!

*

«Αλήθειες με τη Ζήνα» και το τι κλάμα ρίξαμε δεν λέγεται! Ηταν και το θέμα της μητρότητας που όσο να 'ναι μας τσάκισε! Βρήκε η Χατζηβασιλείου ανταγωνισμό στο δράμα και να το πάρει απόφαση!

*

Πάντως, είναι φως φανάρι ότι τα κανάλια αδιαφορούν για την πρωινή ζώνη με την πεσμένη τηλεθέαση και τη χαμηλή διαφήμιση και επικεντρώνονται στα προγράμματα από το μεσημέρι και μετά, που μαζεύονται και τηλεθεατές!

*

Αγαπώ, εκτιμώ, θαυμάζω Νίκο Χατζηνικολάου, αλλά να αντέξω νυχτιάτικα τον Αδωνι Γεωργιάδη να φωνάζει, να γουρλώνει τα μάτια και να φοβερίζει τον Τσίπρα στάθηκε αδύνατον! Είχα φάει και αργά! Μου έπεσαν και βαριά τα μπιφτέκια! Να μη δω εφιάλτη και την Ευγενία σύζυγο πρωθυπουργού!

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
Στα πρότυπα του late night show του Τζίμι Φάλον ακούγεται ότι θα κινηθεί η νέα βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα