«Θα έπεφτε η Τούμπα»!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Θα έπεφτε η Τούμπα»!Τετάρτη, Οκτώβριος 7, 2015 - 17:26

Ακόμη... παραμιλάει με τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Ρόμπερτ Μακ. Με αφορμή την κλήση του στην Eθνική Σλοβακίας, ο άσος του «Δικεφάλου» περιέγραψε με γλαφυρότητα πώς έζησε το γκολ που πέτυχε στον αγώνα με την Ντόρτμουντ.

«Ηταν κάτι φανταστικό, αν και πραγματικά δεν ήξερα τι να κάνω μετά το γκολ. Παραλίγο να… πέσει το στάδιο» είπε στους συμπατριώτες

του, ενώ έσπευσε να συμπληρώσει: «Νιώθω εξαιρετικά, παίζω στην επίθεση, και είναι μία θέση που μου ταιριάζει πολύ. Εχω ελευθερία κινήσεων, κινούμαι παντού, και ο προπονητής μου μου έχει εμπιστοσύνη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Είναι αλήθεια ότι τα πηγαίνω καλά στα τελευταία παιχνίδια, προσπαθώ να σκοράρω γκολ και να βοηθάω την ομάδα μου. Νιώθω πολύ άνετα. Προφανώς είναι καλύτερο να παίζεις στην επίθεση, έχεις πιο πολλές ευκαιρίες να σκοράρεις. Επαιξα σε 14 αγώνες και έχω 9 γκολ, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω ότι θα συνεχίσω έτσι».

Χθες τα χαράματα αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη για το Ροστόφ ο Ιβάν Σαββίδης. Είχε προηγουμένως συνάντηση μακράς διαρκείας με τον Φρανκ Αρνεσεν για θέματα που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα. Η ήττα από τον Ολυμπιακό και ο τρόπος που προέκυψε ήταν ένα από τα θέματα συζήτησης. Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» δεν έκρυψε ότι δυσαρεστήθηκε από την ήττα, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Βάσει του προγράμματός του, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη σε δέκα ημέρες και πιθανότατα θα παρακολουθήσει τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Ηδη σε διαδικασία επαφών βρίσκονται οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Ηρακλής με θέμα την ανταλλαγή εισιτηρίων για τους μεταξύ τους αγώνες. Οι «κυανόλευκοι», με επιστολή τους προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενημέρωσαν ότι προτίθενται να δώσουν 7.000 εισιτήρια για το παιχνίδι της μεθεπόμενης Κυριακής, με την προοπτική ότι θα λάβουν ανάλογο αριθμό εισιτηρίων (7.000 δηλαδή) για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Τούμπα στον β’ γύρο του πρωταθλήματος.

Στην Τούμπα είναι θετικοί να προχωρήσουν σε μια τέτοια συμφωνία. Ο Ηρακλής παράλληλα δρομολογεί όλες τις ενέργειες για τη λήψη επιπλέον μέτρων προστασίας. Εχει ήδη παραγγείλει το προστατευτικό δίχτυ το οποίο θα τοποθετηθεί σε συγκεκριμένα σημεία του γηπέδου ώστε να αποφευχθεί η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο του «Καυτανζογλείου».

Keywords
Τυχαία Θέματα