Τρίτη 02 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣΤΡΑΤρίτη 02 Δεκεμβρίου 2014Τρίτη, Δεκέμβριος 2, 2014 - 07:30

ΚΡΙΟΣ: Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε, ώστε να επιτύχετε κάτι περισσότερο από τις επιδιώξεις σας. Ξεκλέψτε χρόνο για να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε, γιατί οι μέρες που ακολουθούν έρχονται με πολλές ευθύνες.

ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε κάτι πιο δυναμικό στον εργασιακό χώρο, τώρα που έχουν βελτιωθεί οι συνεργασίες σας, χωρίς να είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Μην αφήσετε πείσματα και εγωισμούς να προκαλέσουν προβλήματα στην επικοινωνία σας με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να μάθετε να είστε συγκαταβατικοί

σε ορισμένα θέματα, γιατί κάποιες φορές έχουν οι άλλοι δίκιο και εσείς άδικο. Αν στον οικογενειακό χώρο το κλίμα είναι τεταμένο, προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και να έχετε συμφιλιωτική διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να είναι η επικοινωνία σας πιο εύκολη και να μην υπάρχουν παρερμηνείες, πρέπει πριν μιλήσετε να προσπαθείτε να βρεθείτε στη θέση του άλλου. Προλάβετε τις εξελίξεις με έξυπνες κινήσεις και μην αφήνετε τον χρόνο να πηγαίνει χαμένος.

ΛΕΩΝ: Ξεκαθαρίστε αυτά που διεκδικείτε, γιατί αν δεν ζητήσετε εγγυήσεις γι' αυτά που σας υπόσχονται, η αγωνία σας θα είναι μεγαλύτερη. Επιλέγοντας την αισιοδοξία ως στάση απέναντι στα πράγματα δεν θα πτοείστε με τα μικροπροβλήματα που θα εμφανίζονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανώστε την καθημερινότητά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μη στερείστε την ηρεμία σας ή να βυθίζεστε σε σκέψεις που σας προκαλούν μελαγχολία. Προσπαθήστε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τα νέα σχέδια που έχετε κατά νου.

ΖΥΓΟΣ: Παρότι θα εκπληρώσετε αρκετές από τις επιθυμίες σας, η αυτοέκφρασή σας θα αρχίσει να περιορίζεται υπό το βάρος των υποχρεώσεων που έχετε να φέρετε εις πέρας. Εάν ψάξετε καλύτερα, θα βρείτε διεξόδους για να ξεπεράσετε τα μικροπροβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε κάτι πολύ, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε να το πετύχετε. Αποδεχτείτε ορισμένες καταστάσεις και προχωρήστε μπροστά. Εχετε κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις στον εργασιακό σας χώρο, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσο νιώθετε αβέβαιοι γι' αυτά που κάνετε θα δέχεστε παρεμβολές και θα αφήνετε περιθώρια στους άλλους να σας κρίνουν, ακόμα και να σας κατακρίνουν. Μην αφήσετε εξαιτίας της αναποφασιστικότητάς σας ανεκμετάλλευτες κάποιες ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τις απόψεις ορισμένων ατόμων που δεν θέλουν να καταλάβουν τις θέσεις σας, γιατί θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Αξιοποιήστε σωστά τις δυνατότητές σας για να ανεβείτε στην εκτίμηση των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε η συμπεριφορά σας να μην είναι περισσότερο προκλητική απ' ό,τι χρειάζεται, αν θέλετε να υποστηρίξετε με επιτυχία τις θέσεις σας. Προλάβετε τα προβλήματα πριν αυτά σας πνίξουν δίνοντας λύση χωρίς να χρονοτριβείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να δείξετε υπομονή και συνέπεια στις προκλήσεις που θα σας γίνουν για να βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα σας που είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Προτιμήστε να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί, αντί να περάσετε τη μέρα με βαρετούς ανθρώπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα