Το... μέγεθος πειστήριο αθωότητας!

ΚΟΣΜΟΣΤο... μέγεθος πειστήριο αθωότητας!Πέμπτη, Μάιος 11, 2017 - 19:08

ΗΠΑ: 65χρονος που κατηγορείται ότι στραγγάλισε τη σύντροφό του ζήτησε να δείξει στους δικαστές τα γεννητικά του όργανα για να αποδείξει ότι η 60χρονη γυναίκα πέθανε πάνω στο στοματικό σεξ

Αφωνους άφησε τους δικαστές στη Φλόριντα το πειστήριο αθωότητας που ζήτησε να παρουσιάσει 65χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι προκάλεσε τον θάνατο της 60χρονης συντρόφου του δια της ασφυξίας.

Ο Ρίτσαρντ Πάτερσον ζήτησε να δείξει τα γεννητικά του όργανα στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από το

υπερμέγεθες του πέους του κατά τη διάρκεια συναινετικού στοματικού σεξ.

Ο 65χρονος από το Μάργκεϊτ της Φλόριντα των ΗΠΑ έχει ομολογήσει ότι ευθύνεται για τον θάνατο της συντρόφου του Φρανσίσκα Μαργκίνεζ τον Αύγουστο του 2015. Ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν τη στραγγάλισε, όπως κατηγορείται, αλλά ότι η γυναίκα έχασε τη ζωή της από ατύχημα. Ο δικηγόρος του, Κεν Πάντοβιτζ, κατέθεσε αίτημα σε δικαστήριο της Φλόριντα να παρουσιάσει το πέος του Πάτερσον ως αποδεικτικό στοιχείο της αθωότητας του πελάτη του, καθώς ο 65χρονος υποστηρίζει ότι το υπερβολικά μεγάλο μέγεθός του έφραξε την αναπνευστική οδό της Μαργκίνεζ κατά τη διάρκεια στοματικού έρωτα στον οποίο είχε συναινέσει, μη επιτρέποντάς της να αναπνεύσει.

Συγκεκριμένα ο Πάντοβιτζ αιτήθηκε να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα αποτελείται από τον πρόεδρο του δικαστηρίου, τους ενόρκους, τους δικηγόρους και τον δικαστικό κλητήρα. Ακολούθως ο Πάτερσον θα βγάλει τα ρούχα του μπροστά τους έτσι ώστε να αναλύσουν τα χαρακτηριστικά του πέους του, κάτι που ο Πάντοβιτζ θεωρεί «ουσιώδες» για να κατανοήσουν την κατάθεση εμπειρογνώμονα τον οποίο θα καλέσει στη δίκη. Ο δικηγόρος είναι τόσο αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει το πέος του πελάτη του ως αποδεικτικό στοιχείο που σε περίπτωση που το δικαστήριο απορρίψει το αίτημά του, θα δημιουργήσει πιστό ομοίωμα του πέους και θα το παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της δίκης.

Η δίκη του Πάντοβιτζ αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα, καθώς στις 15 Μαΐου γίνεται η επιλογή των ενόρκων. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα της Μαργκίνεζ είχε αποφανθεί ότι δεν έφερε πληγές στον λαιμό που να υποδεικνύουν στραγγαλισμό. Σημείωνε ωστόσο ότι το πτώμα βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης τον Οκτώβριο 2015, συνεπώς ήταν αδύνατον να παρατηρηθούν ενδεχόμενες μελανιές. Ο Πάτερσον συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2015.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα