Πυρ, Μπέλα Χαντίντ και θάλασσα!

ΚΟΣΜΟΣΠυρ, Μπέλα Χαντίντ και θάλασσα! Πέμπτη, Μάιος 11, 2017 - 18:27

Διακοπές σε τροπικό παράδεισο πήγαν τα διασημότερα μοντέλα του πλανήτη, απαθανατίζοντας τις στιγμές ανεμελιάς σε «καυτές» selfies.

Η Μπέλα Χαντίντ, η Κένταλ Τζένερ και η Χέιλι Μπόλντουιν έκαναν τις καρδιές των απανταχού θαυμαστών τους να σκιρτήσουν με το φωτογραφικό υλικό από την εξόρμηση, που ήταν «αποκλειστικά για κορίτσια».

Τα μοντέλα, που συνοδεύονταν από την τραγουδίστρια Τζαστίν Σκάιε και τη φωτογράφο και φίλη τους Ρένελ Μεντράνο, δεν αποκάλυψαν τον ακριβή προορισμό τους.

Το διασκέδασαν

Οι φωτογραφίες

που δημοσίευσαν στους προσωπικούς λογαριασμούς τους αποκαλύπτουν ότι φυσικά το διασκέδασαν. Εφτασαν στην ειδυλλιακή τοποθεσία με αεροπλάνο, στο οποίο η Μεντράνο δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει τη Χαντίντ την ώρα που χαλαρώνει με τα πόδια πάνω στα καθίσματα.Από την ώρα που έφτασαν στον προορισμό τους δεν έβγαλαν ούτε στιγμή από πάνω τους τα μπικίνι που φορούσαν.

Εκαναν βόλτες στη θάλασσα με τζετ σκι και φυσικά η Χαντίντ, η Τζένερ και η Μπόλντουιν δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν πάνω σε αυτό σε άκρως αισθησιακές πόζες.

Στη συνέχεια ανέβηκαν σε γιοτ για να κάνουν βόλτες στη θάλασσα, με τη Χαντίντ να δημοσιεύει αισθησιακές φωτογραφίες που αναδείκνυαν τα οπίσθιά της.

Η Τζένερ «απάντησε» με φωτογραφία στην οποία απολαμβάνει χαλαρά το ποτό της στο γιοτ, ενώ η Μπόλντουιν απαθανατίστηκε την ώρα που έκανε ντους.

Η Σκάιε, από την άλλη, προτίμησε να φωτογραφηθεί την ώρα που πλατσούριζε στα νερά παραλίας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα