Πρώτη κυρία και στην... κομψότητα

ΚΟΣΜΟΣΠρώτη κυρία και στην... κομψότηταΠέμπτη, Μάιος 11, 2017 - 17:55

Η λαμπερή εμφάνιση της Μπριζίτ Τρονιέ στο πλάι του νεοεκλεγέντος Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν ήταν η επιτομή της κομψότητας και του στιλ, επιβεβαιώνοντας αυτό που έλεγε η Κοκό Σανέλ, ότι «μια γυναίκα μπορεί να είναι θεά στα 30, γοητευτική στα 40 και ακαταμάχητη για το υπόλοιπο της ζωής της».

Η νέα εθνική Μπριζίτ της Γαλλίας

δεν «χτυπάει άσχημα» στο πλευρό του κατά 25 χρόνια μικρότερου συζύγου της, γεγονός που την έχει βάλει στο... μικροσκόπιο για το πώς διατηρεί μια λαμπερή και νεανική εμφάνιση, που δεν συνάδει με τα 64 χρόνια της και αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός. Την ανατομία της νεανικής εμφάνισής της επιχείρησε η «Daily Mail», που ζήτησε τη γνώμη ειδικών, και ιδού η ετυμηγορία τους.

Ενδυματολογικός κώδικας

Η πρώτη κυρία, μητέρα τριών παιδιών και γιαγιά Τρονιέ έχει, κατά τη Σαντέλ Ζνιντερίκ, βραβευμένη στιλίστρια, μια αβίαστη «αίσθηση κομψότητας», ακριβά γούστα και μια αδυναμία στον Louis Vuitton. Προτιμά σικάτα, θηλυκά και καλοραμμένα κλασικά φορέματα, που τονίζουν τα δυνατά σημεία της. Τολμά με αυτοπεποίθηση και φορά στενά τζιν ή δερμάτινα παντελόνια, τα οποία αγκαλιάζουν τη φιγούρα της και τα υποστηρίζει τέλεια με μια ουδέτερη χρωματική παλέτα, που εξασφαλίζουν μια κομψή εμφάνιση σε κάθε περίσταση, σε σημείο που η art director μεγάλης διαφημιστικής εταιρίας Ντελφίν ντε Κανεκόντ τη χαρακτηρίζει «rock 'n' roll», αφού τις επιλογές της πολλές συνομήλικές της τις έχουν αφήσει πίσω στη δεκαετία των 30.

■ Τα μαλλιά

Η νεανική εμφάνιση των μαλλιών της οφείλεται σύμφωνα με τον στιλίστα Ρομπ Φιτς στο κούρεμα, που αγκαλιάζει πρόσωπο και λαιμό κρύβοντας ατέλειες, στην «υποστήριξη» του όγκου μέσω extentions αλλά και στο γλυκό χρώμα με τις αποχρώσεις που φωτίζουν και σκιάζουν το πρόσωπό της, κατά τη χρωματολόγο Κέιτι Ντεν.

■ Το πρόσωπο

Η «ωραία κατατομή του προσώπου της και το γεμάτο δέρμα της δείχνουν ότι το φροντίζει πολύ, υποστηρίζει ο δρ Ιφιομά Ετζικέμ, ιατρικός σύμβουλος στο UCLH. Δεδομένου ότι δεν έχει αποκαλύψει ποτέ τα μυστικά της, ο πλαστικός χειρουργός δρ Τζούλιαν ντε Σίλβα και η δρ Τατιάνα Λέιπα πιστεύουν ότι έχει κάνει χρήση ενέσιμων ουσιών, botox ή fillers με μέτρο, θεραπείες στο δέρμα κάτω από τα μάτια, ενίσχυση παρειών, ίσως μια χειρουργική διόρθωση του σχήματος της μύτης ή και ένα μίνι face lift. Την ίδια επιμέλεια δείχνει και στην περιποίηση των δοντιών της, για να διατηρεί το άψογο χολιγουντιανό χαμόγελό της, όπως το χαρακτηρίζει η οδοντίατρος δρ Ράχα Σεπεράρα.

■ Το σώμα

Τη λεπτή φιγούρα της οφείλει αποκλειστικά στα γονίδιά της, πιστεύει ο γυμναστής Ντιέγκο Κόουρ, αφού δεν φαίνεται να είναι fan της έντονης άσκησης.

Για τον Ματ Φίντες ίσως να κάνει λίγο pilates και ελάχιστα βάρη, για να καίει θερμίδες, και να προτιμά μια αυστηρά πρωτεϊνική διατροφή.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα